ING isi schimba sediul central si relocheaza 2.000 de angajati in Blue Rose Office Park ING isi schimba sediul central si relocheaza 2.000 de angajati in Blue Rose Office Park
ING Bank, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din Romania, reprezentata de catre echipa de consultanti CBRE, isi va consolida operatiunile... ING isi schimba sediul central si relocheaza 2.000 de angajati in Blue Rose Office Park

ING Bank, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din Romania, reprezentata de catre echipa de consultanti CBRE, isi va consolida operatiunile si isi va muta sediul central in Blue Rose Office Park, cel mai nou proiect al Portland Trust, aflat in curs de  dezvoltare in zona de nord a Capitalei.

ING va ocupa cladirea 3 a proiectului, respectiv 20.000 mp, aproximativ 50% din suprafata totala inchiriabila a viitorului pol de afaceri. Alte doua cladiri, cu suprafete de 8.000 mp, respectiv 14.000 mp, vor intregi centrul de afaceri din zona Expozitiei.

Proiectul va fi livrat intr-o singura faza, iar cele trei cladiri vor fi inconjurate de spatii verzi, restaurante si cafenele. Constructia proiectului Blue Rose Office Park va dura aproximativ 21 de luni, finalizarea lucrarilor fiind programata pentru primavara anului 2019.

Blue Rose Office Park, dezvoltat in zona Expozitiei, se afla in vecinatatea statiei de metrou “1 Mai”, dispune de acces rapid catre liniile de transport in comun si de o conexiune facila catre centrul orasului si catre Aeroportul International “Henri Coanda”.

ING isi schimba sediul central si relocheaza 2.000 de angajati in Blue Rose

In noul pol de birouri Blue Rose vor lucra circa 2.000 de angajati ai ING Bank, furnizorul de servicii bancare urmand sa isi consolideze activitatea locala.

“Echipa ING a crescut constant in ultimii ani, ceea ce a condus la o abordare organizationala diferita, prin implementarea unei metodologii de lucru de tip Agile. Acest lucru se traduce printr-o flexibilitate sporita a echipelor, un mediu dinamic care sustine creativitatea si eficientizarea spatiului de lucru.

Proiectul Blue Rose a indeplinit si unul dintre cele mai importante criterii pe care le-am urmarit in cursul selectiei, acela de a fi una dintre cele mai <<verzi>> cladiri din Bucuresti”, a declarat Maria Cristina Matei, COO ING Romania.

Robert Neale, Managing Director al Portland Trust, a adaugat: “Suntem extrem de onorati ca ING Bank ne-a incredintat dezvoltarea viitorului sediu central pentru activitatile din Romania ale companiei. Design-ul si specificatiile cladirii se vor situa, ca in cazul tuturor proiectelor noastre, la cel mai inalt nivel de performante si vor raspunde complet asteptarilor si nevoilor ING.

Cladirea 3, parte a acestui proiect modern si efficient, va dispune, la parter, de o unitate bancara ING si va fi structurata pe 8 etaje, ultimele nivele avand terase cu vedere panoramica. Blue Rose Office Park va fi un catalizator pentru o zona aflata in plina dezvoltare, ceea ce promite sa devina un nou hub pentru dezvoltari de birouri si spatii rezidentiale, o serie de proiecte fiind deja planificate. Angajamentul ING este un start exceptional”.

CBRE Romania a reprezentat ING in procesul de relocare a activitatii la nivel local.

“Implicarea unor echipe multidisciplinare din CBRE a condus la succesul in reprezentarea ING Bank in acest proiect de consolidare. Cu sprijinul si mobilizarea expertilor din Olanda si Romania, procesul de inchiriere, initiat in urma cu aproximativ doi ani, a creat ceea ce reprezinta inceputul unui lung parteneriat intre una dintre cele mai de puternice companii specializate in servicii financiare si unul din cei mai de succes dezvoltatori imobiliari din Romania.

Suntem convinsi ca noul sediu central al ING Bank din Blue Rose confirma zona Expozitiei drept viitorul hub de afaceri din Bucuresti”, declara Razvan Iorgu, Managing Director al CBRE Romania.

Portland Trust a obtinut autorizatia de construire a proiectului Blue Rose Office Park, iar lucrarile de constructie au demarat deja. Bog’Art, una dintre cele mai mari companii de constructii din Romania, a fost desemnata antreprenor general pentru noul proiect.

Blue Rose Office Park va fi primul proiect ce urmeaza sa fie livrat in zona Expozitiei dupa mai bine de sapte ani de la inaugurarea sediului central Unicredit Bank si reprezinta un prim pas pentru dezvoltarea noului pol de birouri din zona Piata Presei-Expozitiei.

Conform unei analize a CBRE, stocul total modern de birouri clasa A din zona Piata Presei, ce include si centrele de afaceri situate pe bulevardul Expozitiei, se ridica la aproximativ 117.000 mp, pentru proiecte dezvoltate in intervalul 2005 – 2012. Stocul total de cladiri clasa A din Bucuresti este asteptat sa depaseasca 2,8 milioane mp pana la sfarsitul acestui an si 3,3 milioane mp pana la finalul anului 2019.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.