LUMEA RUBBIZ vine în exclusivitate la Carrefour LUMEA RUBBIZ vine în exclusivitate la Carrefour
În perioada 19 octombrie – 6 decembrie, clienții magazinelor grupului Carrefour, Carrefour Online și ai aplicației Bringo, vor avea parte de distrație maximă alături... LUMEA RUBBIZ vine în exclusivitate la Carrefour

În perioada 19 octombrie – 6 decembrie, clienții magazinelor grupului Carrefour, Carrefour Online și ai aplicației Bringo, vor avea parte de distrație maximă alături de îndrăgitele personaje din filmele de animație Dreamworks, în diverse variante și dimensiuni, din LUMEA RUBBIZ. Celebrele personaje vor fi prezente atât în magazine, însoțite de jocuri, animații și multe alte surprize, cât și în online, acestea prinzând viață prin realitatea virtuală.

Clienții sunt invitați să descopere în magazine și în cataloage produsele partenere, special semnalizate la raft, la cumpărarea cărora primești PLICULETE RUBBIZ! În plus, la fiecare 100 lei cheltuiți în , 30 de lei cheltuiți în  și 20 de lei cheltuiți în  și , clienții vor primi câte un pliculeț Rubbiz cu care își pot completa mai repede colecția.

Fiecare pliculeț Rubbiz conține: o figurină gumată cu care se pot accesoriza creioanele, un cartonaș cu personaj și un punct de reducere!

Pentru ca distracția să fie și mai mare, cu doar 14.90 lei clienții pot achiziționa cutia metalică Rubbiz, în care se pot colecționa cele 24 de figurine gumate Rubbiz și cele 24 de cartonașe cu personaje. Cutia conține o tablă cu două jocuri haioase: Cursa colorata și Bătălia culorilor.

Mai mult decât atât, adunând 6 puncte de reducere, toți cei care îndrăgesc aceste personaje pot beneficia de 50% reducere la achiziționarea unuia dintre cele 10 plușuri Rubbiz.  Astfel, oricare din personajele: King Julien, Shrek, Donkey, Toothless, Po, Tigress, Branch, Poppy, Alex și Puss in Boots, poate fi cumpărat cu doar 24.95 lei (în loc de 49.90 lei).

Pasionații de digital sunt invitați să descarce aplicația Dreamworks Color, din Google Play sau App Store, și să intre în Lumea Rubbiz pentru a colora și a da viață personajelor favorite.

„Carrefour susține și încurajează veselia și bucuria, iar noua campanie Lumea Rubbiz își propune să aducă voia bună atât celor mici, cât și celor mari. În perioada 19 octombrie – 6 decembrie, îi așteptăm pe toți cei care îndrăgesc aceste personaje animate să se bucure de surprizele pregătite in toate magazinele: ateliere de creație, facepainting, dansuri, petreceri cu mascotele Poppy si Branch, cântece, surprize dulci, până de sărbători! Toate acestea pentru a aduce la viata Lumea Rubbiz! În zeci de școli, din orașele în care Carrefour este prezent, am distribuit gratuit copiilor cutii metalice Rubbiz.”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

  • Remes

    01/12/2017 #1 Author

    cum se joaca batalia culorilor ca din explicatiile de pe cartonase nu prea intelegem

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.