Stirile Kanal D prezinta, in EXCLUSIVITATE, un amplu material despre situatia tensionata din Spania Stirile Kanal D prezinta, in EXCLUSIVITATE, un amplu material despre situatia tensionata din Spania
In aceasta seara, de la ora 19:00, Stirile Kanal D va prezenta in EXCLUSIVITATE un amplu material despre situatia tensionata din Spania. In aceasta seara,... Stirile Kanal D prezinta, in EXCLUSIVITATE, un amplu material despre situatia tensionata din Spania

In aceasta seara, de la ora 19:00, Stirile Kanal D va prezenta in EXCLUSIVITATE un amplu material despre situatia tensionata din Spania.

In aceasta seara, la Stirile Kanal D de la ora 19:00, Simona Patruleasa (foto) va prezenta un material exclusiv despre situatia tensionata din Spania, cu imagini si declaratii in exclusivitate cu romanii aflati direct in mijlocul evenimentelor din Barcelona.

Catalonia fierbe ca niciodata, in timp ce Curtea Constitutionala a Spaniei a decis ca Referendumul pentru independenta este impotriva legii fundamentale a tarii. Ce se va intampla cu cei peste 100.000 de romani care traiesc si lucreaza acolo veti putea afla de la ei, in direct, in cadrul Stirilor Kanal D, difuzate in aceasta seara, la ora 19:00.

Lumea este confuza!”, este una dintre explicatiile unui compatriot aflat in orasul care  “fierbe” si seamana teroare.

Nu ratati ultimele noutati despre criza politica creata in Spania, acolo unde se afla sute de mii de romani, urmarind Stirile Kanal D de la ora 19:00.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.