IKEA va deschide la București cel mai mare magazin din Europa de Sud-Est IKEA va deschide la București cel mai mare magazin din Europa de Sud-Est
IKEA South-East Europe a finalizat procesul de autorizare înainte de a începe construcția magazinului IKEA de pe bulevardul Theodor Pallady nr. 57, București. Primăria... IKEA va deschide la București cel mai mare magazin din Europa de Sud-Est

IKEA South-East Europe a finalizat procesul de autorizare înainte de a începe construcția magazinului IKEA de pe bulevardul Theodor Pallady nr. 57, București. Primăria Sectorului 3 al Municipiului București a eliberat ieri, 17 octombrie 2017, Autorizația de Construire pentru cel de-al doilea magazin IKEA din București. Compania și-a propus începerea lucrărilor de construcție în curând și va transforma acest vis în realitate, până la finalul anului 2018, când IKEA Pallady se va deschide pentru a întâmpina și mai mulți români.

Cel de-al doilea magazin IKEA din București va avea o suprafață construibilă de aproximativ 37.000 mp (GBA), devenind astfel cel mai mare magazin IKEA din Europa de Sud-Est la data deschiderii. IKEA Pallady va respecta cele mai recente, avansate și înalte standarde în ceea ce privește proiectarea și va aplica standarde de construire și principii operaționale de business inovatoare și sustenabile.

„Ne bucurăm să anunțăm că am obținut autorizația de construire a celui de-al doilea magazin IKEA din România și că vom începe lucrările pentru noul magazin în curând. Dorim să le mulțumim reprezentanților Primăriei Sectorului 3 și Primăriei Generale a Capitalei pentru sprijinul continuu și colaborarea excelentă. Pentru că am obținut deja Autorizația de Construire pentru amenajare și sistematizare teren și împrejmuire provizorie în luna septembrie, constructorul general a început pregătirea terenului și împrejmuirea perimetrului magazinului IKEA Pallady,” a declarat Vladislav Lalić, Property and Expansion Manager IKEA South-East Europe.

Deschiderea IKEA Pallady este un pas important pentru a face gama IKEA mai accesibilă celor mai mulți oameni din România și pentru a-i inspira să facă schimbări mici care le vor face viața mai bună, mai ușoară și mai plăcută – în toată casa.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.