Vineri incep Confruntarile la Vocea Romaniei! Vineri incep Confruntarile la Vocea Romaniei!
Vineri încep Confruntările la Vocea României, iar noua regulă, non-stop steal, va ține antrenorii în alertă. Începând de săptămâna aceasta, dăm suspansul mai tare... Vineri incep Confruntarile la Vocea Romaniei!

Vineri încep Confruntările la Vocea României, iar noua regulă, non-stop steal, va ține antrenorii în alertă. Începând de săptămâna aceasta, dăm suspansul mai tare și trăim emoțiile concurenților care vor face totul pentru a merge mai departe în cea mai bună competiție a vocilor.

Tudor, Smiley, Lori și Despot au acum în echipe câte 14 concurenți cu care vor forma câte șapte dueluri. Dintre aceștia, antrenorii vor merge mai departe cu câte șapte, însă au dreptul și la câte un steal, încă din prima zi a Confruntărilor. Astfel, concurentul salvat merge în steal room, unde sunt patru fotolii cu câte o poză a unui antrenor deasupra fiecăruia. Concurenții din steal room vizionează live tot ce se întâmplă în platou și stau cu emoții până află dacă rămân în show sau sunt înlocuiți.

În urma duelurilor, antrenorii pot salva un concurent eliminat dintr-o altă echipă, însă aceștia își pot schimba decizia și pot alege în orice moment un altul, până atunci când găsesc o voce care merită să meargă mai departe.

Dacă un antrenor apasă singur butonul pentru a salva un concurent, cel salvat inițial părăsește competiția. Dacă doi antrenori apasă butonul, concurenții salvați inițial stau cu sufletul la gură pentru a auzi decizia concurentului de pe scenă de data aceasta.

La finalul confruntărilor, fiecare antrenor intră în etapa live-urilor cu câte opt concurenți, șapte din echipa sa și un steal reprezentat de ultimul concurent care rămâne în scaun în steal room.

Începând de vinerea aceasta, de la 20:30, dăm suspansul mai tare în etapa Confruntărilor la Vocea României!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.