Vine ploaia bine-mi pare … casa mea se rotește după soare! Vine ploaia bine-mi pare … casa mea se rotește după soare!
Toamna își intră rapid în drepturi, iar ploile își fac apariția tot mai des și la noi. În condițiile în care ești aproape gata... Vine ploaia bine-mi pare … casa mea se rotește după soare!

Toamna își intră rapid în drepturi, iar ploile își fac apariția tot mai des și la noi. În condițiile în care ești aproape gata să termini lucrările la noua ta locuință îți mai spunem doar atât: trebuie să alegi, fără doar și poate, un sistem pluvial care să te protejeze de neplăceri.

Cum ce neplăceri? Păi, e simplu! Chiar dacă ți-ai ales un acoperiș meseriaș cu o țiglă colorată de fițe trebuie să mai știi că atunci când plouă, apa se poate prelinge pe pereții casei și, uite așa, apare și mucegaiul. Ce e de făcut? Noi îți recomandăm să alegi un sistem pluvial bun, care să facă față unui debit mărit și să evacueze apa de ploaie cât ai zice pește.

Iar experții BILKA susțin că un sistem pluvial bun – numit şi sistem de evacuare controlată a apei pluviale de pe acoperiş sau sistem de colectare şi scurgere a apelor pluviale – are rolul de a prelua apa de pe acoperiş şi a o direcționa către sistemul de canalizare. Pe toată!

În aceste condiții, alegerea unui sistem pluvial fabricat din oțel zincat multistratificat cu un mecanism de îmbinare a elementelor simplu și eficient, este esențial pentru a evita scurgerea apelor pluviale pe fațada clădirii sau infiltrarea ȋn fundația şi pereții casei. În acest caz, ȋntreaga construcție este protejată și beneficiază de o durată de viață mai mare.

Iar sistemul pluvial ALUZINC de la Bilka este produs din materia primă cunoscută sub numele de ALUZINC = tablă laminată din oțel carbon și acoperită cu un strat de protecțiepe ambele fețe, format din zinc 55%, aluminiu 43.4% și siliciu 1.6%. Aceste trei materiale armonizează perfect cu oțelul suport și conferă produsului o rezistență remarcabilă la coroziunea atmosferică.

Sistemul pluvial BILKA – oțel suedez, 12 variante coloristice, garanție: 15 ani pentru culoare, 30 ani pentru coroziune.

Mai mult chiar, sistemul pluvial ALUZINC se remarcă prin estetica deosebită și rezistența ridicată la coroziune.

Acest produs îmbină durabilitatea oțelului, protecția oferită de zinc și stabilitatea și strălucirea date de aluminiu. Estetica deosebită se datorează aspectului natural cu floare de zinc dat de stratul transparent şi subţire de oxid de aluminiu.

Potrivit experților Bilka, sistemul pluvial ALUZINC este disponibil în două grupe dimensionale: 150/100 și 125/90. În condițiile în care nu v-am convins, merită să aflați mai multe detalii de la specialiștii Bilka. Ei știu că pe lângă învelitoare și sistemul pluvial, un set complet pentru acoperiș include și accesorii și elemente de siguranță care nu trebuie să vă lipsească… de pe acoperiș.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.