Târg „Bio and Organic Fest” în Mall Promenada Târg „Bio and Organic Fest” în Mall Promenada
În perioada 13-22 octombrie, Mall Promenada găzduiește Târgul „Bio & Organic Fest” și pune la dispoziția vizitatorilor o gamă variată de produse bio și... Târg „Bio and Organic Fest” în Mall Promenada

În perioada 13-22 octombrie, Mall Promenada găzduiește Târgul „Bio & Organic Fest” și pune la dispoziția vizitatorilor o gamă variată de produse bio și organice, oferite de 16 producători. 

Timp de nouă zile, Mall Promenada va fi destinația perfectă pentru toți cei care doresc să afle care sunt beneficiile unui stil de viață sănătos și ale unei alimentații echilibrate, indiferent de categoria de vârstă și preocupări. În perioada 13 – 22 octombrie, centrul comercial îi invită pe vizitatori să descopere o gamă variată de produse bio și organice.

Cei 16 expozanți prezenți la târg vor oferi atât produse alimentare, precum dulciuri, vinuri, siropuri și alte delicatese, cât și articole de înfrumusețare și îngrijire, de la cosmetice și make up, până la uleiuri certificate bio, produse de îngrijire a casei și multe altele.

Așadar, vizitatorii centrului comercial sunt așteptați să descopere sucurile naturale Stevielle, siropurile și dulcețurile de mere de la Livada Heroiu, produsele tradiționale, de patiserie și dulciurile marca Moara Veche, precum și produse naturale cu specific grecesc de la Greek Taste. De asemenea, Sara Green și Bio Aleea vor aduce în cadrul evenimentului produse de curățenie certificate bio, diverse pulberi ecologice și produse de îngrijire personală sau a casei.

Mai mult, cei care vor să afle mai multe despre ce înseamnă un look sănătos, vor putea găsi la „Bio and Organic Fest” și o gamă variată de produse cosmetice bio și spa, profesionale. La târg, vor mai fi disponibile uleiuri certificate ecologic, cât și cosmetice pe bază de salină și nămol pentru o îngrijire specială. Alături de produse, vizitatorii vor putea să afle și informații utile despre bazele unui stil de viață sănătos și echilibrat, adaptat nevoilor lor.

Evenimentul se adresează persoanelor din toate categoriile de vârstă, la curent cu noutățile din domeniu, pasionate de sport, dar și părinți interesați să le ofere celor mici produse sănătoase.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.