Primele eliminări la Gospodar fără pereche Primele eliminări la Gospodar fără pereche
În niciuna dintre gospodăriile fermierilor care au pornit în căutarea jumătății nu este totul roz, așa că meniul este complet: certuri mocnite, cu tact,... Primele eliminări la Gospodar fără pereche

În niciuna dintre gospodăriile fermierilor care au pornit în căutarea jumătății nu este totul roz, așa că meniul este complet: certuri mocnite, cu tact, războaie în adevăratul sens al cuvântului între fete, dar și alianțe împotriva gospodarilor! Luni, de la 20:30, va avea loc prima eliminare.

Ion Cucu, gospodarul fără pereche din județul Buzău, va avea de făcut o alegere foarte grea: va renunța la Ionela sau la Claudia?

Bogdan Năstase se luptă, în continuare, cu problemele pe care le are cu Alina și Flory. Vizita nașului lui Bogdan îl face pe acesta să le vorbească sincer: „Ele îmi spun că nu știu cum să mă comport cu o fată, problema e că nu prea am avut cine știe ce relații! Până la urmă, sunt cioban. Aici am crescut, printre munți, printre dealuri, de unde să știu asta. Nu am experiența voastră, mi-a fost rușine să spun asta până acum.”. În ediția de luni, una dintre cele două fete îi va spune lui Bogdan că este momentul să plece, pentru că simte că nu s-a integrat și că nu îl cunoaște deloc pe el.

În Cihei, județul Bihor, Vasile Nichita are parte de o surpriză la care nu se aștepta niciodată! Sava crede că Mioara pare că are mai multă atenție de la gospodar, așa că va renunța la haine atunci când ies la muncă pe câmp.

Alexandru Abramiuc încearcă să găsească o soluție prin care cele două fete, Andreea și Lili, să găsească o punte de legătură între ele și să nu se mai certe non-stop. Însă competiția dintre ele este din ce în ce mai acerbă și vor trece la următorul nivel: dacă una se îmbracă elegant, se îmbracă și cealaltă!

În vârful dealului, la Marin Cazan, se pare că se înfiripă o poveste de dragoste între gospodar și Marcela, iar Julieta observă imediat absența celor doi. La ceas de seară, Marin și Marcela pleacă în excursie la stână, iar în dimineața următoare Julieta va încerca să o descoasă pe Marcela, să-i povestească de ce erau așa fericiți când s-au întors.

Luni, la 20:30, o nouă ediție Gospodar fără pereche duce mai departe poveștile fermierilor pe care Anamaria Prodan Reghecampf i-a pețit.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.