TOP 3 soluții ce te vor ajuta să ai o imunitate puternică tot sezonul rece! TOP 3 soluții ce te vor ajuta să ai o imunitate puternică tot sezonul rece!
Haideți să ne bucurăm de toamnă cu zâmbetul pe buze, să uităm de temperaturile reci, ploi și să vedem frumusețea  anotimpului ca pe un... TOP 3 soluții ce te vor ajuta să ai o imunitate puternică tot sezonul rece!

Haideți să ne bucurăm de toamnă cu zâmbetul pe buze, să uităm de temperaturile reci, ploi și să vedem frumusețea  anotimpului ca pe un dar al naturii, plin de zile cu sănătate și bună dispoziție. Pentru că natura ne oferă mereu cele mai pretioase daruri pentru sănătate, Life Care îți propune o selecție de soluții naturale pe bază de plante, ce te vor ajuta să ai o imunitate puternică tot sezonul rece.

Știm că sezonul răcelilor, gripei ne poate aduce o stare de disconfort odată instalat virusul, de aceea este important să te gândești  la pregătirea sistemului imunitar pentru a lupta împotriva acestor factori care ne influențează starea ta de sănătate.

Din fericire, există multe lucruri pe care le poți face pentru a susține capacitatea corpului de a preveni bolile și pentru a te menține cât mai energic și mai sănătos posibil, de la consumul de fructe, până la a te asigura că dormi suficient, faci sport cât mai des și râzi cât mai mult.

Iată care sunt câteva dintre cele mai importante sfaturi pe care ni le recomandă specialiștii:

  1. Echinaceea – cea mai bună prietenă a imunității

Echinaceea pare a fi răspunsului rezistenței mai bune la frig și la simptomele de gripă. Echinaceea joacă un rol important în consolidarea sistemului de apărare pentru a lupta mai bine cu orice virus și bacterii invadatoare.

Studiile arata ca persoanele care folosesc preparate ce contin aceasta planta au prezentat o rata a imbolnavirilor respiratorii mai scazuta cu aproximativ 50% fata de restul populatiei. De asemenea, simptomele bolii au fost mai putin severe, iar durata, mult diminuata, de 1 la 4 zile.

Bomboane cu echinaceea BIO Kräuter ajută la stimularea sistemului imunitar, dar și la calmarea tusei și a durerilor de gât survenite în timpul gripei și răcelilor. În plus bomboanele nu conțin zahăr.

  1. Plante naturale

Sistemul imunitar este apărarea numărul unu a corpului când vine vorba de lupta împotriva frigului și a gripei. Mai mult, se estimează că 80% din sistemul imunitar se află în tractul digestiv, deci este vital să  menții sistemul digestiv sănătos atunci când încerci să eviți să te îmbolnăvești.

O dietă bogată în ceaiuri va ajuta de asemenea la fortificarea organismului. Plante ca cimbrul și feniculul au proprietăți impresionante ca ameliorarea simptomelor în multe afecțiuni printre care bronșita acută, astmul, pneumonia, enterocolita și multe altele.

Ceai ECO impotriva tusei si pentru expectoratii Meal Balance®, are proprietăți emoliente, cicatrizante și antimicrobiene datorită mucilagiilor, saponinelor și uleiurilor esențiale ce se regăsesc în pătlagină.

De asemenea, alte acțiuni importante în combaterea afecțiunilor respiratorii, le regăsim în cimbru care este un bun  expectorant și antitusiv, folosit cu succes în: bronșite, gripă, răceli, tuse convulsivă, laringită, traheită, stări febrile.

Pentru fiecare senzație de ușoară răceală, folosește sirop eco cu miere împotriva tusei cu fenicul si cimbru Kräuter®, un produs terapeutic pentru gât și căile respiratorii. Siropul este o combinație din miere fină din flori, cu ulei de fenicul și cimbru, are efect calmant și un ajutor natural în cazul afecțiunilor cauzate de tuse sau iritații.

  1. Vitamina C – are doua mari funcții: întărirea imunității și echilibrarea psihicului

Când vine vorba de lupta împotriva frigului și a gripei, este esențial să  adopți o dietă bogată în vitamine. Corpul nu isi poate sintetiza propria Vitamina C, tocmai de aceea trebuie aport din alimente sau din alte surse. Sensibilă la lumină, caldură și vapori de apă, Vitamina C este necesară în formarea colagenului, o proteină ce dă tărie oaselor, cartilagiilor, mușchilor și vaselor de sânge și contribuie la buna menținere a capilarelor, oaselor și dinților.

Suplimentul alimentar Life Impulse® Vitamina C 1000mg – Eliberare prelungita contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, este ușor de asimilat și este provenit  din surse 100% naturale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.