”Un fluviu de prostie”, o anchetă despre cum e gestionat sectorul românesc al Dunării, la România, te iubesc! ”Un fluviu de prostie”, o anchetă despre cum e gestionat sectorul românesc al Dunării, la România, te iubesc!
Campania Știrilor PRO TV ”Un fluviu de prostie”, realizată de Alex Dima, corespondent special, continuă în această duminică cu o ediție dedicată acestui subiect... ”Un fluviu de prostie”, o anchetă despre cum e gestionat sectorul românesc al Dunării, la România, te iubesc!

Campania Știrilor PRO TV ”Un fluviu de prostie”, realizată de Alex Dima, corespondent special, continuă în această duminică cu o ediție dedicată acestui subiect la România, te iubesc!, ce va scoate la lumină noi informații despre modul defectuos în care este gestionat sectorul românesc al Dunării.

După două luni de documentare petrecute pe barcă și pe malurile bătrânului fluviu, ies la iveală investiții de milioane de euro făcute fără sens în centre de afaceri care zac nefolosite, în timp ce bărcile rămân blocate în nisip din cauza nivelului scăzut al apei și din lipsa de reacție a autorităților în timp util.

„Sunt multe situații revoltătoare. În Corabia sunt 5 silozuri pline, dar anul acesta n-a plecat o boabă din ele pentru că navele nu pot intra în zona portului. Apa are vreo 30 cm. De dragare ar trebui să se ocupe APDF – Administrația porturilor. Revoltator e faptul că în fața portului stătea o navă de dragare de vreo câteva săptămâni. Nava e contractată de AFDJ – Administrația Dunarii fluviale.

Două instituții ale statului pe care cei din minister nu reușesc să le controleze. La o lună după vizita noastră în Corabia, a fost în zonă și secretarul de stat. La o lună după, Ministrul Transporturilor zice că se va interveni în timp util. Până la sfârșitul anului!”, spune Alex Dima despre dezvăluirile pe care telespectatorii le vor putea vedea duminică.

Cum comentează Ministerul Transporturilor situația, dar și de cât timp a fost nevoie pentru a primi o reacție pe acest subiect, aflăm duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.