Brewtiful plănuiește dublarea numărului de francize după inaugurarea din Cărturești Verona Brewtiful plănuiește dublarea numărului de francize după inaugurarea din Cărturești Verona
Fidel conceptului său de business de retail-in-retail, Brewtiful a deschis un nou coffee spot în incinta librăriei Cărturești Verona (Magheru). Aflat la demisolul librăriei,... Brewtiful plănuiește dublarea numărului de francize după inaugurarea din Cărturești Verona

Fidel conceptului său de business de retail-in-retail, Brewtiful a deschis un nou coffee spot în incinta librăriei Cărturești Verona (Magheru). Aflat la demisolul librăriei, spațiul funcționează și ca support center în formarea specialiștilor barista Brewtiful.

„Suntem bucuroși și mândri că am reușit să încheiem un parteneriat între două branduri 100% românești. Brewtiful se integrează perfect în demersul librăriilor Cărturești de a se reinventa constant și de a oferi clienților săi noi experiențe, iar locul este menit să devină o destinație pentru toți cei care cunosc faptul că lectura și cafeaua se îmbină armonios”, a precizat Aida Saru (foto), Project Manager Brewtiful.

În incinta noului coffee spot, clienții regăsesc cafea de specialitate de ultimă recoltă, cu un punctaj foarte mare, alături de ustensile pentru preparat cafeaua acasă, cărți de specialitate și accesorii pentru servire.

Ca și în celelalte locații din Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța și Baia Mare, meniul cuprinde sortimente precum espresso, long black, flat white, cappuccino, piccolo latte și latte, prețurile pentru acestea pornind de la 7 lei. Cafeaua este preparată de către specialiști barista artizani, pregătiți de către profesioniști în tehnica și arta cafelei de specialitate.

„Fiecare proiect Cărturești își propune să redefinească așteptările pe care le avem de la o librărie, iar colaborarea cu Brewtiful este încă un pas în această direcție. Ne bucurăm să avem aroma de cafea proaspăt preparată printre rafturile Cărturești Verona și sperăm ca relația istorică dintre cafea și literatură să fie dusă mai departe de cititorii care ne trec pragul,” a declarat Ana Niculescu, Manager Comunicare & Relații Publice la Cărturești.

Până la finalul anului, Brewtiful plănuiește dublarea numărului de francize din rețea, atât pe plan local, cât și internațional, echipa urmând să deschidă la începutul lunii octombrie un coffee spot în Nuremberg, Germania. Potrivit companiei, valoarea achiziției pentru un espresso bar la cheie se ridică la 35.000 euro, bugetul total acoperind echipamentele, taxa de intrare în franciză, softul de gestiune, trainingul de specialitate pentru barista și evaluările successive ulterioare pentru acesta.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.