Smiley învață karate Smiley învață karate
Drumul spre cele mai bune voci e pavat cu lupte aprige, dar uneori concurenții contraatacă! Mâine, de la 20:30, în cea de-a patra ediție... Smiley învață karate

Drumul spre cele mai bune voci e pavat cu lupte aprige, dar uneori concurenții contraatacă! Mâine, de la 20:30, în cea de-a patra ediție Vocea României vom vedea cum decid unii participanți să le facă față antrenorilor și la ce măsuri apelează pe scenă.

Butoanele se aprind, scaunele se întorc, iar Tudor, Smiley, Lori și Despot își pun în aplicare strategiile pentru a atrage în echipa lor cele mai bune voci din acest sezon.

Vinerea aceasta, Smiley are parte de o surpriză din partea unei concurente, fostă campioană națională la karate, care își va exersa aptitudinile de arte marțiale în fața antrenorului. Dacă Smiley va face față provocării și cum va reacționa, vom vedea în a patra rundă de audiții pe nevăzute. ”Adică eu o încasez pentru voi toți?! Nu știu ce trebuie să fac. Eu, din principiu, nu mă bat cu fetele.”, va spune el nedumerit, iar Pavel Bartoș va interveni rapid pentru prietenul său: ”Te legi de Smiley, te legi de mine! Ai grijă!”.

”Am găsit instalatorul! Mamă, de cât timp avem probleme la scară! Vino, că m-a omorât ăsta cu țeava, cu scurgerea!”, vor spune Tudor și Smiley, încântați că la Vocea României, pe lângă voci extraordinare, vor găsit și un instalator care le poate rezolva problemele de la bloc. De asemenea, chiar dacă cei doi nu se întorc pentru un anumit concurent, asta nu îi oprește să aibă o discuție extrem de interesantă cu cel de pe scenă și să-i explice cum stau lucrurile.

Concurenții știu foarte bine ce vor, sunt hotărâți să impresioneze și vin convinși că vor alege o anumită echipă. Însă lucrurile se vor schimba radical pentru câțiva dintre ei și își vor schimba deciziile așa cum nici ei nu cred că ar fi putut să o facă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.