Mișu Predescu vine în echipa PRO TV Mișu Predescu vine în echipa PRO TV
Începând cu 11 octombrie, Mișu Predescu se va alătura echipei PRO și va coordona toate producțiile PRO TV, în funcția de director de productie... Mișu Predescu vine în echipa PRO TV

Începând cu 11 octombrie, Mișu Predescu se va alătura echipei PRO și va coordona toate producțiile PRO TV, în funcția de director de productie (Head of Production).

Cu o experiență de peste 25 de ani în productia de televiziune si cinema, Mișu a lucrat atât în televiziuni din România, inclusiv la PRO TV, cât și la Nova TV (Cehia) și ca Head of Production Services la Central European Media Ent. (CME).

Adela Harnagea și Mișu Predescu vor lucra împreună până la sfârșitul acestui an, astfel încât tranziția să fie una ușoară și firească pentru întreaga echipă de producție PRO TV.

Imi pare bine că mă întorc în PRO TV, liderul de piață în România. Îmi propun ca prin programele pe care le vom produce să întărim această poziție și să fim și pe viitor televiziunea numărul 1 a românilor”, a declarat Misu Predescu.

Sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le-am atins împreună cu echipa de producție în ultimii ani. Am dezvoltat o echipă puternica, cu niște profesioniști extrem de creativi, care se susțin și se completează unii pe ceilalti. Împreună am reușit să obținem rezultate extraordinare, ca de exemplu: Românii au talent – sezonul cu cea mai mare cotă de piață de la lansarea show-ului, Vocea României – lansarea cu cea mai mare cotă de piață din istoria show-ului (38.6 %), dar și dezvoltarea Vorbește lumea pe un interval orar în care nu existau emisiuni de divertisment si care în scurt timp a câștigat poziția de lider de audienta în slotul de difuzare. Sunt fericită că, împreună cu echipa, am produs formate noi, printre care se numără Fort Boyard și Pe bune?!., a spus Adela Harnagea.

În calitate de Head of Production PRO TV, Mișu Predescu va coordona și superviza fiecare dintre producțiile postului, unele dintre cele mai consacrate show-uri din România, dar și formate noi, care urmează să fie prezentate telespectatorilor, printre care se află Ce spun românii, Fort Boyard, La Măruță, Pe bune?!, Românii au talent, Visuri la cheie, Vocea României sau Vorbește lumea.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.