Legendarul Fort Boyard deschide porțile aventurii la PRO TV! Legendarul Fort Boyard deschide porțile aventurii la PRO TV!
Din  octombrie, serile de duminică vor fi pline de adrenalină, mister, fantezie, aventură și mult umor! Legendarul Fort Boyard își deschide porțile aventurii pentru vedetele... Legendarul Fort Boyard deschide porțile aventurii la PRO TV!

Din  octombrie, serile de duminică vor fi pline de adrenalină, mister, fantezie, aventură și mult umor! Legendarul Fort Boyard își deschide porțile aventurii pentru vedetele din România, iar Paul Ipate și Octavian Strunilă, prezentatorii emisiunii, sunt pregătiți să întoarcă clepsidrele pentru concurenții care pășesc în aventura vieții lor!

Tensiunea crește treptat în Fort Boyard, iar provocările puse în calea concurenților, de bătrânul Perre Fouras, cresc în dificultate pe măsură ce vedetele înaintează în fort. Premisa de la care pornește lupta împotriva fortului este simplă: cinci vedete fac echipă și trec prin probele pregătite pentru a aduna cheile și indiciile necesare deschiderii camerei comorilor, astfel încât să ia cât mai mult aur din comoara lui Perre Fouras. Aurul strâns este transformat în bani, iar o parte din premiul câștigat va fi donat unei cauze nobile.

Vedetele concurează împortriva fortului, iar lupta începe cu probe amuzante, dar deloc ușoare în execuție, urmând ca nivelul de dificultate să crească pe măsură ce reușesc să treacă cu bine și să ia cheile puse la bătaie.

„Personal, pot spune că nu mai am răbdare! Fort Boyard este de-a dreptul impresionant! Când am pășit prima dată în el, am simțit ca și cum am fost transpus instant în mijlocul unei povești în care jucam din copilărie! Concurenții sunt absolut fabuloși, iar prima ediție va lăsa telespectatorii cu gura căscată… la propriu! Noi așa am rămas la fața locului! Nu ne venea să credem ce se întâmplă sub privirile noastre, era greu să și respirăm ca să nu distrugem concentrarea! Așa demonstrații de curaj și determinare nu vezi în fiecare zi, dar la Fort Boyard asta se întâmplă vrei-nu-vrei!”, a declarat Paul Ipate.

CINE SUNT CONCURENTII?

Octavian Strunilă a mărturisit: „Abia aștept să împărtășim cu telespectatorii ce am trăit noi acolo! Pe lângă tensiune și emoție, adrenalină și determinare, telespectatorii vor vedea că am avut și mult umor! Este, poate, cea mai importantă cheie a succesului, care ajută concurenții să se relaxeze puțin și să intre la probe încrezători că vor reuși. Vom avea multă aventură, iar unele probe prin care vor trece vedetele sunt de-a dreptul incredibile. Ce pot spune, însă, este că mi s-a demonstrat că femeile sunt mai curajoase!”.

Din 1 octombrie, de la 20:30, PRO TV aduce în fiecare duminică, în fața telespectatorilor, noi echipe de vedete pregătite să meargă în oceanul Atlantic, în fortul orginal, vechi de sute de ani, ce a fost transformat dintr-o veche închisoare în sursa adrenalinei pure, pentru a-și demonstra determinarea și a câștiga lupta împotriva fortului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.