Echipa Visuri la cheie ajunge în Urziceni pentru a împlini dorința familiei Motrogan! Echipa Visuri la cheie ajunge în Urziceni pentru a împlini dorința familiei Motrogan!
Destinul unor oameni frumoși este pe punctul de a se schimba în cea de-a doua ediție Visuri la cheie, miercuri, de la 20:30. Echipa... Echipa Visuri la cheie ajunge în Urziceni pentru a împlini dorința familiei Motrogan!

Destinul unor oameni frumoși este pe punctul de a se schimba în cea de-a doua ediție Visuri la cheie, miercuri, de la 20:30. Echipa emisiunii ajunge săptămâna aceasta în Urziceni pentru a cunoaște familia Motrogan și pentru a-i îndeplini una dintre cele mai mari dorințe, aceea de a avea o locuință nouă, complet renovată și utilată.

Mihaiță Motrogan, soția sa și cei doi copii ai lor, Nicoleta și Radu, aveau o viață fericită, cu foarte multe visuri, părinții au încercat mereu să le ofere celor mici un cămin, un loc unde să se poată dezvolta frumos, să poată învăța și să se joace. Familia Motrogan a reușit să ridice casa la care se gândea de mult timp, însă visul a fost spulberat într-o zi fatidică în care a avut loc un accident cumplit în urma căruia cei doi soți și-au pierdut viața.

Copiii de numai patru și cinci ani au rămas în grija bunicilor din partea tatălui, iar mătușa și unchiul lor sunt alături de ei și le oferă foarte multă iubire și sprijin.

În acest moment, Nico și Radu, împreună cu bunicii, locuiesc în casa începută de părinții lor, un șantier cu o singură cameră amenajată parțial. Pe lângă toate aceste tragedii care le-au marcat viața, fetița, Nicoleta, fiind în mașină cu tatăl și mama ei în momentul cumplitului accident, a rămas cu probleme la o mână și anumite leziuni pe creier.

Miercurea aceasta, Dragoș Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi vor cunoaște o familie care a fost greu încercată de viață și vor face tot posibilul pentru a-i reda speranța și pentru a-i oferi o locuință așa cum Mihăiță și soția sa visau pentru cei doi copii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.