Pentru Menard, frumusetea reprezinta mai mult decat cosmetica Pentru Menard, frumusetea reprezinta mai mult decat cosmetica
Pentru Menard, frumusetea reprezinta mai mult decat cosmetica. Viata zilnica, cultura… toate fac parte din stilul de viata estetic. “Perfectiune japoneza si rafinament frantuzesc... Pentru Menard, frumusetea reprezinta mai mult decat cosmetica

Pentru Menard, frumusetea reprezinta mai mult decat cosmetica. Viata zilnica, cultura… toate fac parte din stilul de viata estetic.

“Perfectiune japoneza si rafinament frantuzesc ingemanate in gama de cosmetice dedicata celor in cautarea excelentei: Menard.”

Un nume cu rezonanta frantuzeasca, evoca perfectiunea in sectorul exclusivist al cosmeticelor nu doar in Europa, ci in toata lumea. “Mergi acasa plin de mandrie”, proverbul japonez dupa care se ghideaza compania, are o semnificatie aparte: Menard s-a nascut cu spirit francez, dar s-a format si a crescut in Tara Soarelui Rasare.

In Japonia, Menard este sinonimul excelentei in domeniul cosmeticii si culturii activand in sfere ce completeaza conceptul de frumusete desavarsita: centrul de well-being Menard Aoyama Resort si Museul de Arta Menard.

In completarea acestui spirit al excelentei, Institutul Menard, situat in epicentrul luxului parizian: Place Vendome, ofera o experienta senzoriala de exceptie reprezentand un cocon de serenitate japoneza in inima superbului oras al luminilor.

Authent Cream

AUTHENT revolutioneaza domeniul cosmeticii actionand asupra regenerarii celulelor stem. Laboratoarele MENARD au avut nevoie de zece ani de cercetare pentru a gasi o solutie inovativa privind reinnoirea celulara si pentru a inversa semnele imbatranirii pielii.

In acelasi timp crema, prin parfumul sau, induce o stare de profunda relaxare actionand direct in producerea unor noi celule stem.

Embellir

Embellir este linia iconica Menard. Dezvoltata in Japonia in 1986 in laboratoarele Menard, linia de ingrijire Embellir actioneaza adanc in celula datorita ingredientului sau pretios: “Reishi”.

Patrunde adânc in profunzimea celulei folosind doua ingrediente-minune: ciuperca reishi neagra si rosie, folosita in Asia de peste 2000 de ani, cunoscuta pentru proprietatile sale regeneratoare si acidul hialuronic, folosit pentru maximizarea nivelului de hidratare și elasticitate al pielii.

Saranari

Linia de ingrijire Saranari este dedicata celor care isi doresc sa isi protejeze pielea de efectele vizibile ale foto-imbatranirii (80% din cauzele imbatranirii pielii se datoreaza razelor solare).

Actioneaza direct asupra ridurilor, a pielii deshidratate, folosind ingrediente rare si pretioase precum: extract de crin Casablanca, extract de GL II si acid hialuronic.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.