Mulberry Development, contract de închiriere cu Survey Sampling International Mulberry Development, contract de închiriere cu Survey Sampling International
Mulberry Development, dezvoltatorul proiectului de birouri de nouă generație ISHO Offices anunță un contract de închiriere pentru prima fază a clădirii, încheiat cu compania... Mulberry Development, contract de închiriere cu Survey Sampling International

Mulberry Development, dezvoltatorul proiectului de birouri de nouă generație ISHO Offices anunță un contract de închiriere pentru prima fază a clădirii, încheiat cu compania Survey Sampling International (SSI).

Mulberry Development a încheiat un contract de închiriere cu compania Survey Sampling International (SSI), unul din leaderii mondiali în furnizarea de soluții de date și tehnologie pe diverse sectoare și care deține 40 de birouri în 20 de țari. În noul spațiu din Timișoara, care va fi livrat în primăvara anului viitor, compania plănuiește să găzduiască 200 de angajați.

Extindem biroul nostru din Timișoara și avem nevoie de o soluție flexibilă care să asigure posibilitățile de creștere a centrului nostru de aici. Am ales ca noile birouri să fie deschise în ISHO, cel mai atractiv cartier aflat în curs de dezvoltare în zona centrală a Timișorei, pentru a oferi angajaților cele mai ofertante spații de birouri din oraș. Opțiunea noastră se îndreaptă spre un dezvoltator cu tradiție pe piața locală care a demonstrat că este capabil să își ducă la bun sfârșit și în termenele promise conceptul și să materializeze viziunea de a crea acel mediu de lucru care să corespundă celor mai ridicate standarde în materie de spațiu și care să faciliteze în același timp comunicarea, colaborarea, creativitatea și dezvoltarea profesională a angajaților noștri”, declară Chris Watson, European Managing Director Survey Sampling International.

Dezvoltatorul ISHO poartă discuții avansate cu mai multe companii deja prezente în oraș, dar și cu firme care doresc să înceapă activitatea în Timișoara. Încă din faza de concept, ISHO s-a poziționat ca fiind cel mai inovativ proiect de birouri dezvoltat în zona de vest a țării, promisiunea dezvoltatorului fiind aceea de a aduce în Timișoara o nouă generație de clădire de birouri atât în ceea privește conceptul, cât și tehnologia adaptată și facilitățile oferite.

Alături de atuuri de necombătut precum condițiile de clasă A oferite la cele mai noi standarde internaționale, amplasamentul central și totodată o bună legătură spre aeroport și autostrada A1, dezvoltarea etapizată ce asigură posibilitățile de extindere viitoare, ISHO anunță un mix ideal de servicii compus din cafenele, wine-bar, restaurante, farmacie, bănci, centru medical, gym și piscină. Conceptul ISHO include o componentă rezidențială majoră, o zonă pietonală vastă, peste 2.000 de locuri de parcare, aproape un hectar de spații verzi și parcuri, dar și un impact semnificativ asupra orașului prin proiectarea unui noi pod peste Bega și a unei pasarele pietonale.

Interesul pe care îl atrage proiectul nostru este peste așteptări, purtăm negocieri avansate cu câteva companii de servicii, respectiv cu profil IT. Deși suntem la 7 luni de finalizarea primei etape a clădirii de birouri, vom anunța curând noi contracte de închiriere”, precizează Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development.

ISHO Offices va fi dezvoltat în paralel cu componenta rezidențială și va include trei etape. Prima fază, ce va avea o suprafață închiriabilă de 18.000 mp din totalul de 50.000 mp pe care îl prevede clădirea de birouri, va fi livrată în primăvara anului 2018. La finalul proiectului, în 2020, ISHO va deservi aproximativ 5.000 de angajați și 2.000 de locatari.

 Bine de știut!

Mulberry Development este o companie premiată, specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor. Compania este cunoscută pentru realizarea a două proiecte majore în cele mai importante orașe secundare din România: City Business Centre, Timișoara și The Office, Cluj-Napoca, în parteneriat cu NEPI. Ambele proiecte au atras firme importante, dintre care menționăm Bombardier, SAP, IBM, Deloitte, Mol Romania, Raiffeisen Bank, UniCredit, Betfair sau National Instruments.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.