Chef nou, meniu inedit la Crowne Plaza Bucharest Hotel Chef nou, meniu inedit la Crowne Plaza Bucharest Hotel
ANA Hotels anunță un nou Executive Chef al hotelului Crowne Plaza Bucharest în persoana lui Giovanni Diana. Giovanni Diana aduce la Crowne Plaza Bucharest... Chef nou, meniu inedit la Crowne Plaza Bucharest Hotel

ANA Hotels anunță un nou Executive Chef al hotelului Crowne Plaza Bucharest în persoana lui Giovanni Diana.

Giovanni Diana aduce la Crowne Plaza Bucharest o experientă gastronomică de 34 de ani în diverse hoteluri și resort-uri de 4 * și 5* din Europa, atât în calitate de Executive Chef (la Grand Hotel Rogaška, Slovenia, Pugnochiuso Resort, Italia, Domina Hotels Rotterdam, Olanda, Tiberio Palace Hotel & Conference Center, Italia), cât și în calitate de Consultant (la Lighthouse Golf & SPA Resort Balcic, Bulgaria, Kronwell Hotel Brașov, România).

 Giovanni s-a specializat, de-a lungul carierei, cu precădere in bucătaria franceză (de tip fine dining) si in cea italiană (deopotrivă cea traditională și cea contemporană). Având în vedere această orientare, Giovanni iubește spectacolul, culoarea și orchestrația variată in farfurie.

Noua interpretare pe care Giovanni Diana o aduce clasicei bucătării mediteraneene prezintă ingredientele clasice, savuroase, intr-un spectacol de arhitectură gastronomică ce bucură toate simțurile.  Gusturile simple dar pline de farmec ale copilăriei, gustul celor mai placute momente în familie sunt transpuse cu fantezie jucaușă într-un décor modern, stilizat.

Un nou meniu la Restaurantul Citronelle

Incepând din septembrie, puteti incerca noile preparate ale lui Giovanni Diana atât în cadrul centrului de conferințe cât și la Restaurantul Citronelle al hotelului Crowne Plaza Bucharest.

Iubitorii bucătăriei mediteraneene vor descoperi cu încântare aperitive de înaltă ținută gastronomică, cum ar fi Carpaccio de creveți cu ricotta și verdețuri, Caracatița la cuptor aromată cu cimbru, servită cu hummus de conopidă, sau Pannacotta “Colston Bassett” Stilton, servită cu salată de andive cu pere picante, sau rețete tradiționale italienești cum ar fi Vinetele la cuptor cu roșii și parmezan.

La capitolul Paste & Risotto, Giovanni oferă câte trei variante inovatoare la fiecare categorie, asezonate cu ingrediente nobile cum ar fi vinul roșu de Barbera, crema de cicoare, de trufe sau de parmezan.

Selecția de feluri principale este bogată în preparate sănătoase, pe bază de pește, (dorada, somon, ton, biban de mare), pui organic sau nelipsita carne de vită, acompaniate de sosuri cu multă personalitate (“sauce Marsala”, “sauce au vin de Porto”, “sauce vierge” etc.)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.