Travel Trends: Tenerife, revelația verii 2017 Travel Trends: Tenerife, revelația verii 2017
Destinația Tenerife, pe care Cocktail Holidays a operat vara aceasta singurul charter cu aeronave Tarom din piață, a fost bine primită de clienții turoperatorului... Travel Trends: Tenerife, revelația verii 2017

Destinația Tenerife, pe care Cocktail Holidays a operat vara aceasta singurul charter cu aeronave Tarom din piață, a fost bine primită de clienții turoperatorului român, unul din 10 turiști preferând să își petreacă vacanța în Insula eternei primăveri. La începutul lunii septembrie, după trei luni de operare, gradul de ocupare a depășit 93%. Per ansamblu, numărul turiștilor Cocktail Holidays a crescut vara aceasta cu 10%.

În Tenerife, unde pachetul minim a costat 580 de euro/persoană, turiștii au ales în special hotelurile de patru stele cu demipensiune și au cumpărat o mare parte din excursiile locale (Parcul Național Las Canadas – Teide, insula La Gomera, Loro Park, croaziera pe Oceanul Atlantic, spectacolele de flamenco), pentru care au plătit între 30 și 100 de euro/persoană.

“Tenerife este destinația care îți oferă nu numai plaje spectaculoase, pentru relaxare sau sporturi nautice, ci și posibilitatea să te distrezi în celebrul parc de distracții Loro Park, să faci fotografii unice la vulcanul adormit Teide sau să mergi la cumpărături în capitala insulei, Santa Cruz de Tenerife. Din aceste motive, destinația atrage atât cupluri tinere, cât și familii cu copii, fiecare având o activitate de vacanță pe gustul lui”, declară Dan Goicea, manager Cocktail Holidays.

Cele mai multe pachete s-au vândut însă pentru Rodos, Creta Heraklion, Creta Chania, Santorini și Mykonos, cu plecare de la București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, la început de septembrie gradul de ocupare al charterelor fiind de până la 95%.

Pentru o vacanță în Grecia, turiștii au plătit de la 334 de euro/persoană pentru un sejur de șapte nopți cu mic dejun, transport charter, transferuri, taxe de aeroport și bonus asigurare medicală și storno. Cel mai complex pachet vara aceasta a costat 25 de mii de euro, pentru o vacanță de o lună, la una din vilele de lux grecești din oferta Cocktail Holidays.

Spania, Croația, Antalya și Bodrum, alternative la Grecia, au atras cu 15% mai mulți turiști față de vara trecută.  

În septembrie, turoperatorul a lansat ofertele pentru piețele de Crăciun și sărbătoarea de Crăciun la Istanbul, Praga, Lisabona, Viena, de la 299 de euro/persoană. Cea mai solicitată vacanță de Crăciun este cea în Istrael, cu plecare pe 22 decembrie, la un tarif de la 659 de euro/persoană.

Programul include vizitarea Bisericii Ortodoxe din Bethlehem și participarea la concertul special de Crăciun organizat de autoritățile locale în Ajunul Crăciunului.

Cocktail Holidays a lansat pentru revelion pachete pentru Abu Dhabi, Dubai și Ras Al Khaimah, cu plecare nu numai din București, ci și din Cluj-Napoca și Constanța, în premieră anul acesta, la tarife care încep de la 675 de euro/persoană.

“Programele de sărbători sunt croite pe așteptările și cerințele turiștilor noștri și includ, în funcție de destinație, tururi de oraș sau program de relaxare, cazarea la patru sau la cinci stele cu all inclusive sau demipensiune. În funcție de ce își doresc la destinație, recomandăm să se lase ghidați de un agent Cocktail Holidays care le va găsi cea mai bună variantă de vacanță”, a adăugat Dan Goicea.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.