Rompetrol participă la Bucharest Street Food Carnival Rompetrol participă la Bucharest Street Food Carnival
Rompetrol participă la cel mai mare festival food street din estul Europei, Bucharest Street Food Carnival, în perioada 7 – 10 septembrie, la Romexpo.... Rompetrol participă la Bucharest Street Food Carnival

Rompetrol participă la cel mai mare festival food street din estul Europei, Bucharest Street Food Carnival, în perioada 7 – 10 septembrie, la Romexpo. Compania oferă o nouă pauză de revigorare, de această data și în scop caritabil, precum și un carusel pentru cei care doresc să se bucure de atmosfera de carnaval.

În zona hei by Rompetrol, care promovează mâncarea sănătoasă care se prepară rapid, cei care doresc să încerce o nouă experiență revitalizantă pot savura limonada lui Iulian, oferind, prin cumpărare, o donație pentru Secția de Oncopediatrie a Spitalului Marie Curie din București. Cei care susțin această inițiativă primesc din partea Rompetrol și apă cu fructe, un produs marca hei aflat în topul preferințelor clienților săi.

După festivalurile culinare desfășurate în București, am mers mai departe și am reușit să îi introducem în atmosfera petrecerilor de weekend și pe cei care au călătorit pe Autostrada Soarelui. De asemena, am fost prezenți la Mamaia, între 1-9 august, unde am oferit turiștilor de pe litoral și copiilor lor pauze reconfortante și răcoritoare, atunci când am avut o vreme caniculară. Prin intermediul acestor evenimente am promovat un stil de viață sănătos și am oferit celor care ne-au vizitat prilejul să își verifice starea de sănătate. Ne preocupă nevoile comunităților în care ne desfășurăm activitățile, iar de această dată ne propunem ca prin intermediul acestor festivaluri să încercâm să îi ajutăm și pe cei care nu se pot bucura pe deplin de bucuria unor astfel de evenimente. În acest caz, este vorba despre copiii tratați la Secția de Oncopediatrie a Spitalului Marie Curie”, a declarat Gabriela Budișteanu, directorul de marketing al grupului KMG Rompetrol.  

Rompetrol Downstream, companie membră a KMG International, operează o rețea de 138 de stații proprii de alimentare în România și de peste 700 de puncte de distribuție în țară. Compania implementează un nou concept al stațiilor de alimentare, cu un design premium, combinând nevoile și așteptările clienților cu cele mai bune soluții tehnice.

A doua ediție a Bucharest Street Food Festival – The Carnival, cel mai mare eveniment de street food din Europa de Est, reunește aproape 100 de comercianți de mâncare, cei mai mulți adunați vreodată din România și se plasează astfel pe harta celor mai renumite festivaluri de mâncare europene.

Fiind un concept unic în România, Carnavalul va avea un spațiu de desfășurare de 11.500 metri pătrați de alei și gazon, adică de două ori mai mare ca anul trecut și va oferi zeci de spectacole culinare și artistice, concerte live, activități dedicate familiei și petrecerii timpului liber. Participanții vor avea la dispoziție peste 20 de zone de relaxare, activități dedicate copiilor.  Vor cânta  Macanache, Subcarpați, Les Elefants Bizzares, și mulți alții.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.