Business pe Bicicletă, ediția aniversară cu numărul 11: Get a Suit&Ride a Bike Business pe Bicicletă, ediția aniversară cu numărul 11: Get a Suit&Ride a Bike
Junior Chamber International (JCI) București anunță lansarea Business pe Bicicletă 2017, ediția de toamna. Evenimentul sărbătorește a 11-a ediție, joi, pe 21 Septembrie. Business pe... Business pe Bicicletă, ediția aniversară cu numărul 11: Get a Suit&Ride a Bike

Junior Chamber International (JCI) București anunță lansarea Business pe Bicicletă 2017, ediția de toamna. Evenimentul sărbătorește a 11-a ediție, joi, pe 21 Septembrie.

Business pe Bicicletă este un eveniment de tradiție al JCI București, ce promovează utilizarea bicicletei ca mijloc de transport la birou și la întâlnirile de afaceri, fluidizarea traficului bucureștean și atragerea cât mai multor oameni către cel mai eco și prietenos mijloc de transport – bicicleta.

Evenimentul are loc de două ori pe an, o dată primăvara, o dată toamna. Cu fiecare ocazie, sute de participanți defilează pe biciclete pe un traseu ce străbate capitala, astfel încât acțiunea să fie vizibilă pentru cât mai mulți amatori ai bicicletei.

Anul acesta, Business pe Bicicletă va avea loc începând cu ora 18.30 pe următorul traseu:

Arcul de Triumf – Soseaua Kiseleff – Piata Victoriei – Calea Victoriei – Regina Elisabeta – Bulevardul Schitu Măgureanu – Splaiul Independentei – Bd Libertatii – Calea Rahovei – Aida Bistro.

Aida Bistro va fi gazdă pentru o sesiune de speech-uri, business networking și multe concursuri cu premii-surpriză.

„evenimentul din aceasta toamna doreste sa arate ca bicicleta poate deveni un mijloc de transport important in mediul business dar si ca putem aduce fericirea unui copil prin donarea de biciclete. Primele 3 biciclete au fost donate de catre partnerii nostri de la Carpat Sport si va incurajam pe fiecare in parte sa oferiti posibilitatea unui copil sa se bucure de o bicicleta uitata intr-un dulap”

Partenerii evenimentului: Aida Bistro, 441 Design Studio, Piscina Urbană, Quest Mission, All Boutique, Techir, CarpatSport, iVelo, Gamma Print, Yves Rocher, Fabouls Baskets, 5 to go.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Times New Roman, Economic Zoom, Bike FM.

Detalii suplimentare despre proiect și update-uri se regăsesc pe site-ul oficial al evenimentului (http://www.businesspebicicleta.ro) și pe pagina de Facebook Business pe Bicicletă (https://www.facebook.com/BusinessPeBicicleta/?fref=ts).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.