Hotel Epoque oferă clienţilor ‘handy’ Mobile Travel Solution Hotel Epoque oferă clienţilor ‘handy’ Mobile Travel Solution
Tink Labs Limited, start-up-ul din Hong Kong care revolutionează experienţa de călătorie, anuntă astazi incheierea unui parteneriat cu Hotel Epoque, parteneriat prin care pune... Hotel Epoque oferă clienţilor ‘handy’ Mobile Travel Solution

Tink Labs Limited, start-up-ul din Hong Kong care revolutionează experienţa de călătorie, anuntă astazi incheierea unui parteneriat cu Hotel Epoque, parteneriat prin care pune la dispozitia oaspeţilor hotelului soluţia de telefonie mobilă handy.

Dispozitivele handy, lansate în septembrie 2012, sunt create pentru a oferi deplin confort de călătorie şi vin în întâmpinarea nevoii în creştere de servicii de conexiune la internet. Intr-un context în care călătorii consideră conectivitatea prioritară, handy, smartphone-ul creat de Tink Labs, reprezintă un serviciu gratuit şi integrat în profilul de facilităti al hotelurilor partenere, oferind conectivitate mobilă nelimitată în interiorul şi în afara unităţii de cazare, precum şi ghiduri locale de călătorie customizate.

“Noi credem că este mai important cum călătoreşti, decât când şi unde,” spune Terence Kwok, Fondator şi CEO Tink Labs. “Am pornit de la întrebarea: cum pot călători ca un localnic?, iar astăzi avem răspunsul pentru oaspeţii Hotel Epoque, oferindu-le conectivitate nelimitată şi o experienţă locală.”

handy este disponibil oaspeţilor Hotel Epoque din august 2017.

“Parteneriatul cu handy reprezintă o valoare adaugată serviciilor boutique oferite clienţilor Epoque. handy se integrează perfect filosofiei de ospitalitate care a consacrat Epoque, dovedindu-se atât o soluţie extrem de funcţională cât şi un confort personalizat, propriul concierge virtual. Wi-Fi gratuit este deja o cerinţă de bază în industria noastră, în timp ce conectivitatea devine un factor-cheie pentru călătorii de business şi de leisure, pe întreaga durată a călătoriei.  Prin handy, am reuşit să îmbunătaţim experienţa oaspeţilor noştri, şi să maximizam acel engagement atât de important pentru noi, hotelierii, cu nevoile, priorităţile şi preferinţele oaspeţilor – ceea ce se traduce întotdeauna prin fidelizarea lor. ”

Diana Popescu, CEO Epoque Hotel

Acest serviciu oferă oaspeţilor hotelului conectivitate permanentă şi posibilitatea de a căuta toate informaţiile de care au nevoie despre destinaţia lor, în mod complet gratuit. handy vine cu ghiduri locale customizate, realizate de LUXOS, creatorul de conţinut specific de călătorie, pentru a descoperi toate experienţele pe care Bucurestiul le are de oferit. Serviciul include în mod gratuit apeluri locale şi internationale nelimitate, acces nelimitat la internet, speed dial către serviciile hotelului, numerele de urgenţă locale şi informaţii esenţiale de călătorie.

“Stim că astăzi conectivitatea este mai importantă decăt oricând, contribuind în mod esential la o experienţa de călătorie completă în era digitală,” spune Kwok. “handy permite oaspeţilor Hotel Epoque să rămână conectaţi, bucurându-se astfel de sejurul lor în fiecare moment, putând să exploreze specificul local şi să-şi împărtăşească experienţele, fără stresul de a căuta surse de informaţii sau de acces la internet.”

handy, produs de Tink Labs Limited, este o solutie mobila de calatorie care combina functionalitatea unui smartphone si serviciile hoteliere intr-un singur dispozitiv integrat.

Smartphone-urile handy sunt customizate pentru fiecare hotel in parte si furnizeaza in mod gratuit calatorilor conectivitate nelimitata la internet, apeluri locale si international nelimitate, precum si ghiduri turistice interactive si acces rapid la concierge si la serviciile hotelului. handy este deja activ in 20 de orase si 100 000 camere, fiind folosit deja de peste 10 milioane de utilizatori.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.