Caravana “Românii au talent” trece granițele țării și ajunge în Spania! Caravana “Românii au talent” trece granițele țării și ajunge în Spania!
Sezonul opt al celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent, sărbătorește în sezonul opt talentul românesc de pretutindeni. Va... Caravana “Românii au talent” trece granițele țării și ajunge în Spania!

Sezonul opt al celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent, sărbătorește în sezonul opt talentul românesc de pretutindeni. Va fi un sezon dedicat în totalitate românilor, oamenilor înzestrați care reprezintă țara cu mândrie și își fac cunoscut talentul atât în România, cât și peste hotare.

Pentru prima dată, caravana Românii au talent ajunge în Spania! Preselecțiile vor avea loc în localitatea Alcala de Henares, la numai câțiva kilometri de capitala Madrid, pe 7 octombrie.

Înscrierile se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar românii din Spania sunt așteptați în această toamnă să facă Marea Unire a talentului pe scena celui mai iubit show de divertisment, să cucerească publicul cu aptitudinile lor și să demonstreze că pot fi următorii candidați la titlul de erou național.

În cinstea sezonului opt, trecem granițele țării ca să unim în talent românii de pretutindeni! Românii talentați din toată lumea sunt așteptați să se înscrie la Românii au talent, pentru a trăi spectacolul vieții lor și pentru a-și transforma visul în realitate!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.