Recolta Urbana. Aceleasi mere, alta distractie! Recolta Urbana. Aceleasi mere, alta distractie!
La 2 ani de cand a pus bazele categoriei de cidru in Romania, HEINEKEN lanseaza Recolta Urbana, o platforma prin care da startul sezonului... Recolta Urbana. Aceleasi mere, alta distractie!

La 2 ani de cand a pus bazele categoriei de cidru in Romania, HEINEKEN lanseaza Recolta Urbana, o platforma prin care da startul sezonului de cules de mere si aduce livada de meri in mijlocul orasului.

Acum, prin cele 6 marci de cidru din portofoliu: Strongbow, Cidru Mandru, Livada Secreta, Blind Pig, Old Mout si Stassen.

DE CE RECOLTA URBANA?

‘Recolta Urbana’ este modul in care HEINEKEN sarbatoreste marul, ingredientul care sta la baza cidrului, bautura autentica ce a cucerit romanii inca de acum doi ani, atunci cand compania a lansat Strongbow si a pus bazele a ceea ce urma sa devina categoria de cidru in Romania.

‘Dupa doi ani de cand am pus bazele categoriei de cidru in Romania, a venit momentul sa sarbatorim, intr-un mod neconventional si unic, marul si inceputul recoltei de mere. Prin ‘Recolta Urbana’ le oferim romanilor o experienta inedita si urbana, centrata in jurul marului, ingredientul unic ce face din cidru un produs autentic, cu un gust versatil si variat. Prin aceasta campanie vrem sa aratam care sunt etapele prin care trec merele pana se transforma in cidru, aceasta bautura al carui gust i-a cucerit pe romani si ia facut sa si-l doreasca in mai multe variante.’

Onno Rombouts, Managing Director HEINEKEN Romania

Pe data 2 septembrie va fi prima sarbatoare urbana dedicata marului, la evenimentul Appletone Party – Recolta Urbana. Pe toata perioada toamnei, sub egida #RecoltaUrbana sunt pregatite diferite actiuni pentru consumatori in HoReCa, in-store cat si in mediul digital.

In 2015, HEINEKEN Romania a deschis categoria de cidru in Romania prin lansarea brandului Strongbow, urmata de introducerea treptata a altor marci: Old Mout, Blind Pig, Cidru Mandru, Livada Secreta si inceperea productiei de cidru in Romania.

Campania ‘Recolta Urbana’ a debutat prin vizita in Romania a lui Jean – Pierre Stassen, inventatorul cidrului modern.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.