Arval România susține cinematografia printr-un parteneriat de mobilitate inedit Arval România susține cinematografia printr-un parteneriat de mobilitate inedit
Dacă în anul 2016, Arval România a fost partener al galeriei de artă contemporană Eastwards Prospectus, sprijinind astfel activitatea unor artiști români și internaționali,... Arval România susține cinematografia printr-un parteneriat de mobilitate inedit

Dacă în anul 2016, Arval România a fost partener al galeriei de artă contemporană Eastwards Prospectus, sprijinind astfel activitatea unor artiști români și internaționali, anul 2017 este dedicat celei de-a 13-a ediții a Bucharest Internațional Film Festival.

Cu o orientare către proiectele locale valoroase și inițiative inspirate, compania a fost partenerul de mobilitate al BIFF, punând la dispoziție 3 mașini Mercedes Clasa E.

Angajamentul Arval faţă de scena artei locale atinge, prin parteneriatul cu Bucharest International Film Festival, o nouă etapă și anunță o mai mare deschidere a companiei către noi proiecte autohtone desfășurate pe plan cultural.

BIFF poziționează Bucureştiul drept o destinație culturală importantă, în linie cu alte mari capitale ale filmului. Arval își dorește să contribuie activ și să continue această direcție cu proiecte din ce în ce mai ample.

Festivalul Internațional de Film București, cel mai longeviv festival competițional de lungmetraj din Capitală, s-a desfășurat anul acesta între 28 iunie și 3 iulie, la Institutul Francez (Sala „Elvira Popescu”), şi Muzeul Ţăranului Român (Cinema Muzeul Țăranului), unde au avut loc evenimente speciale dedicate copiilor și adulților: proiecții în premieră în România, gale,  „workshop-uri”, „master-classes”.

Așa cum Sarajevo sau Karlovy-Vary, Sofia IFF sau Varşovia IFF, s-au impus în cercul festivalurilor importante est-europene, Bucureştiul a devenit (graţie BIFF-ului) gazda unui eveniment recunoscut pe plan European, care a strâns de-a lungul a 13 ani un public numeros atât la festival, cât şi în cadrul retrospectivelor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.