Music Fest aduce la  Băneasa Shopping City cei mai cool DJ ai verii! Music Fest aduce la  Băneasa Shopping City cei mai cool DJ ai verii!
Bucură-te de atmosfera de vacanță fără să părăsești orașul, chiar la Music Fest din Băneasa Shopping City! Pentru weekendurile 21-23 iulie și 28-30 iulie... Music Fest aduce la  Băneasa Shopping City cei mai cool DJ ai verii!

Bucură-te de atmosfera de vacanță fără să părăsești orașul, chiar la Music Fest din Băneasa Shopping City! Pentru weekendurile 21-23 iulie și 28-30 iulie ți-am pregătit în piațeta centrului comercial o mulțime de surprize și atmosfera de party specifică acestei veri, asigurată de cei mai cool DJ ai momentului: DJ Lauvon, DJ Cristu și DJ Tzuc.

Pentru toți cei care cred ca party-urile pot fi fun și fără a pleca din oraș, intrarea este liberă iar dress code-ul constă doar în energie și voie bună.

Atmosfera electrizantă de party va fi asigurată între orele 18:30 și 23:30 de DJ renumiți, conform line-up-ului anunțat:

  • Vineri și sâmbătă, 21 și 22 iulie – DJ Lauvon
  • Duminică, 23 iulie – DJ Cristu
  • Vineri, 28 iulie – DJ Tzuc
  • Sâmbătă, 29 iulie – DJ Cristu
  • Duminică, 30 iulie – DJ Tzuc

Ne vom asigura că totul se va desfășura conform planului și că tu împreună cu prietenii tăi veți avea cea mai cool atmosferă de party în weekendurile ce vor urma.

Toate experiențele pregătite în perioada 16 iunie – 30 iulie fac parte din cadrul celei de-a doua ediții a Summer Fest, festivalul pe care Băneasa Shopping City l-a organizat pentru ca tu sa te simți ca-n vacanță.

Summer Fest a debutat anul acesta cu Extravaganza Shopping Party care a adus oferte exclusive, dar și cu Music Fest, festivalul celor mai cool DJ. Apoi a continuat cu Street Ball și Afterwork Sports, unde ai fost provocat să participi la competițiile sportive, dar și să câștigi marele premiu care a constat în bilete la prima noapte a festivalului Neversea, cu transport și consumație incluse.

Movie Fest, festivalul filmelor speciale de vară s-a desfășurat între 7 și 9 iulie și a adus publicului atât concerte, cât și filme de acțiune, comedii și filme cu supereroi, dar și premii constând în invitații la Untold.

Băneasa Shopping City  te invită să îi fii alături în continuare în serile târzii de vară, pe mixurile celor mai cool DJ care vor reuși să creeze acea atmosferă de vacanță iubită de noi toți!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.