Shikun & Binui RED România a vândut peste 50% din prima fază a complexului rezidențial New Point Shikun & Binui RED România a vândut peste 50% din prima fază a complexului rezidențial New Point
Dezvoltatorul imobiliar Shikun & Binui RED România anunță că a vândut peste 50% din prima fază a complexului rezidențial New Point, localizat în Pipera... Shikun & Binui RED România a vândut peste 50% din prima fază a complexului rezidențial New Point

Dezvoltatorul imobiliar Shikun & Binui RED România anunță că a vândut peste 50% din prima fază a complexului rezidențial New Point, localizat în Pipera și demarează lucrările pentru faza a doua.

Am început construcția în noiembrie 2016, împreună cu procesul de vânzare pentru proiectul nostru rezidențial din Pipera, New Point. La sfârșitul primelor 6 luni din 2017, echipa de vânzări a finalizat contracte pentru un număr de peste 70 de unități din prima fază a acestui complex”, a declarat Favi Stelian, CEO-ul Shikun & Binui RED România, adăugând: ”Până în prezent avem un procent de 15% investitori și 85% clienți finali, studiourile duble și apartamentele cu două camere reprezentând cele mai bine vândute unități. Datorită cererii pe care o avem, în luna iulie vom demara lucrările la faza a doua, constând în alte două blocuri.

Shikun & Binui RED România a fost o companie vizionară și a intuit dezvoltarea explozivă a zonei comerciale Barbu Văcărescu-Floreasca, construind primul său proiect rezidențial, City Point, în imediata vecinătate a acestui pol de birouri. Datorită cererii în creștere pentru spații de locuit moderne, dezvoltatorul a demarat al doilea său proiect, New Point, în Pipera, în apropiere de Școala Americană.

Prima fază a proiectului New Point constă în două blocuri P+9, totalizând 136 de apartamente cu un mix variat: studiouri duble, apartamente cu două și trei camere cu suprafețe și compartimentări diverse, deservind nevoile generației tinere de cumpărători rezidențiali.

Investiția în prima fază a proiectului ajunge la 7 milioane EUR, cele două blocuri urmând să fie livrate în primul trimestru al anului 2018. În prezent, lucrările de construcție au ajuns la nivelul etajului 7.

Luând în considerare nivelul crescut al cererii pentru apartamentele din prima fază, dezvoltatorul a luat decizia de a da startul fazei a doua, lucrările de construcție urmând să debuteze în luna iulie. Cea de-a doua fază de dezvoltare constă în două blocuri cu 136 de apartamente, necesitând o nouă investiție de 7 milioane EUR. Dezvoltatorul folosește propriul capital pentru construcția New Point. Termenul estimat pentru livrarea fazei a doua este sfârșitul anului 2018.

Dezvoltatorul lucrează cu o serie de companii experimentate în industria locală de imobiliare: Danya Cebus este antreprenorul general iar ASCO este firma de arhitectură care a proiectat întreg ansamblul. The Skills, agenție de publicitate specializată în domeniul imobiliar, implementează o strategie inovatoare de marketing pentru proiectele Shikun & Binui RED România.

Dezvoltatorul proiectului New Point – Shikun & Binui RED este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Israel, fiind activ în acest domeniu înca din 1920, cu proiecte diverse în infrastructură, real estate și energie regenerabilă.

În Romania dezvoltă alături de un alt partener proiectul rezidențial de success City Point – Aviației – ce cuprinde în faza ce tocmai a fost finalizată 213 apartamente, vândute încă din timpul construcției. În acest moment, dezvoltatorul pregătește faza a doua a proiectului, adaptată la cerințele și nevoile actuale ale pieței rezidențiale. Alături de o echipă tânăra și energică de profesioniști, sondăm piața și ne adaptăm pe parcurs viziunea proprie la realitatea din piață.

Shikun & Binui a adoptat dezvoltarea durabilă, iar activitățile sale sunt ghidate de preocupări de mediu și sociale, precum și de considerente economice. Grupul consideră că are responsabilitatea de a dezvolta un mediu de viață fără a afecta nevoile generațiilor viitoare. Ca parte a acestui angajament, și-a intensificat implicarea în proiecte care susțin valorile durabilității și a adoptat standarde avansate de management în spiritul durabilității, aducând aceste concepte și în Romania.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.