Fashion Trends: Ținute pentru vacanța de vară, acum cu până la -40% Fashion Trends: Ținute pentru vacanța de vară, acum cu până la -40%
Ești pregătită pentru vacanța de vară? Înainte să-ți faci bagajele, dă o raită prin magazine și descoperă cele mai noi rochii și topuri, ideale... Fashion Trends: Ținute pentru vacanța de vară, acum cu până la -40%

Ești pregătită pentru vacanța de vară? Înainte să-ți faci bagajele, dă o raită prin magazine și descoperă cele mai noi rochii și topuri, ideale pentru zilele petrecute la malul mării.

ETIC îți propune ținute lejere, vaporoase, rochii, fuste și topuri pe care le poți purta și peste costumul de baie, dar și în serile călduroase, când te relaxezi la o terasă.

Alege rochiile cu umeri goi sau cu decolteu în V, bluzele fără umeri, topurile în nuanțe deschise, maiourile din voal sau șalvarii din materiale cât mai ușoare. Completează-ți look-ul cu selecția de accesorii pe care o găsești la ETIC: ochelarii de soare foarte șic, brățări și coliere colorate sau eșarfe cu impreuri, pe care le poți purta chiar și în loc de pareo.

Iar lunile de vară vin cu mai multe vești bune: acum, în toate magazinele ETIC și online, pe www.etic.ro, ai promoții de până la -40%. Așa că îți poți pune în bagaj mai multe haine noi, ca să petreci o vacanță cu stil.

Materiale de calitate, modele – în trend, preţ corect. De la piesele basic, la ţinutele clasice, office, până la cele cool, tinereşti, în ton cu noile tendinţe, magazinele ETIC oferă în fiecare zi modă la un preţ accesibil.

ETIC a fost lansat în România acum 16 ani de Ana-Maria Coman şi Costin Strîmbeanu. În prezent, ETIC are 10 magazine, dintre care 7 în Bucureşti şi 3 în ţară, şi o cifră de afaceri de 3.5 milioane de euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.