Brandul românesc Nissa intră pe piața poloneză Brandul românesc Nissa intră pe piața poloneză
Nissa, unul dintre cele mai cunoscute branduri de modă din România, intră pe piața poloneză prin deschiderea primului magazin cu o suprafață de 86... Brandul românesc Nissa intră pe piața poloneză

Nissa, unul dintre cele mai cunoscute branduri de modă din România, intră pe piața poloneză prin deschiderea primului magazin cu o suprafață de 86 mp în centrul comercial Arkadia din Varșovia, în vara anului 2017. Colliers International a reprezentat chiriașul în negocierile de închiriere.

Nissa oferă, la un preţ accesibil, o gamă largă de produse de înaltă clasă pentru femei, care include haine, genţi, pantofi şi accesorii elegante. Marca românească îşi propune să promoveze imaginea unei femei moderne, active, independente şi sofisticate.

“Suntem încântaţi că am oferit consultanţă pentru Nissa cu privire la contractul de închiriere şi că am facilitat extinderea acestuia în Polonia. Datorită cunoştinţelor noastre despre piaţa locală şi nevoile clienţilor, suntem capabili să oferim soluţii personalizate în fiecare etapă a procesului de închiriere pentru a ajuta clienţii noştri să ia cele mai bune decizii pentru afacerea lor”, a spus Anna Radecka, Associate Director în cadrul departamentului de Retail al Colliers International Polonia.

“Această tranzacţie demonstrează că piaţa poloneză atrage branduri străine de modă şi are un potenţial de creştere ridicat şi, prin urmare, mai multe branduri din străinătate pot urma exemplul”, a adăugat Anna Radecka.

Colecţia Nissa a fost prezentată pentru prima dată în 2002, iar de atunci brandul a fost înfloritor şi a deschis 16 magazine în toată România. În plus, Nissa şi-a extins prezenţa globală prin distribuitori şi agenţi în numeroase ţări din Europa şi Orientul Mijlociu. Nissa câştigă, de asemenea, popularitate în rândul clienţilor care cumpără de pe internet, în contextul în care vânzările online au crescut cu peste 50% în fiecare an în ultimii trei ani.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.