Home&Deco: Soluţii pentru amenajările outdoor Home&Deco: Soluţii pentru amenajările outdoor
EVOHoreca a prezentat zilele trecute soluţii complete de amenajare pentru terase, atât pentru segmentul rezidenţial, cât şi pentru cel comercial, inclusiv din zona HoReCa.... Home&Deco: Soluţii pentru amenajările outdoor

EVOHoreca a prezentat zilele trecute soluţii complete de amenajare pentru terase, atât pentru segmentul rezidenţial, cât şi pentru cel comercial, inclusiv din zona HoReCa. Produsele au inclus şi sisteme de umbrire, pentru toate categoriile de clienţi.

„Chiar dacă suntem deja în plin sezon de vară, avem în continuare foarte multe solicitări, mai ales din zona amenajărilor rezidenţiale, pentru mobilier şi soluţii pentru terase şi grădini. Clienţii se orientează mai ales spre producători care oferă nu doar un raport calitate-preţ excelent, ci şi o garanţie extinsă a produselor. Astfel, pe lângă design, versatilitatea produselor, dar şi durabilitatea acestora sunt factori care influenţează decizia de cumpărare, indiferent dacă vorbim despre sectorul comercial sau cel rezidenţial”, a declarat Alin Truşcă, manager EVOHoreca.

Metalmobil, garanţia calităţii

EVOHoreca este principalul distribuitor în România al companiei italiene care se află în topul furnizorilor de profil la nivel european. Versatile, piesele de mobilier de la Metalmobil se integrează perfect în amenajări moderne, cu influenţe industriale, art deco sau dimpotrivă, clasice.

Mixul de materiale garantează o durată lungă de viaţă a mobilierului, chiar şi în condiţiile amplasării într-o zonă neacoperită. Preţurile pentru produsele Metalmobil pornesc de la 283 de lei.

PLUST

Creat de Euro3plast, mobilierul luminos PLUST este perfect pentru designul în stil urban, având caracteristica specială de a deveni centrul atenţiei.

Gama PLUST conţine un număr variat de produse, de la scaune de bar, până la baruri modulare, cu forme fluide, futuriste, dar în acelaşi timp care creează un confort aparte încă de la nivel vizual. Preţurile din această gamă pornesc de la 486 lei.

Il Parco

Soluţiile de umbrire Il Parco pot fi integrate cu succes în amenajările rezidenţiale, pergolele fiind o variantă elegantă şi, în acelaşi timp, sofisticată de a aducă umbră în grădină sau pe terasa casei. Preferate de arhitecţi şi designeri, acestea rămân alegerea ideală şi completă pentru protejarea de soare. Dincolo de acestea, brandul italian pune la dispoziţia clienţilor şi o gamă extinsă de umbrele cu picior central şi nu numai, copertine, marchize de dimensiuni variate.

„Am ales ca parteneri furnizori cu tradiţie în domeniu, astfel încât inclusiv numele lor reprezintă o garanţie a calităţii pentru clienţii noştri. Dincolo de acest lucru, echipa noastră poate consilia clienţii pentru a face cea mai bună achiziţie pentru nevoia lor şi, la cerere, oferim servicii la cheie de amenajare, cu ajutorul designerilor şi arhitecţilor parteneri”, a mai explicat Alin Truşcă.

EVOhoreca este unul dintre liderii de pe segmentul de piaţă mobilier HoReCa fiind unic sau principal distribuitor pentru un număr important de branduri, precum Metalmobil, Il Parco, Pedrali, Werzalit, Flexfurn etc. În afară de acestea, EVOhoreca a splimentat nevoia de pe piaţă cu produse realizate în regim propriu, acoperind astfel toate cerinţele clienţilor.

Compania s-a axat pe a oferi servicii complete, astfel încât clienţii, indiferent de timpul amenajării pe care o vizează, primesc nu doar oferta de produse, ci şi consiliere în alegerea acestora, soluţii complete de amenajare, servicii de design de interior sau consiliere post-vânzare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.