Rogé Cavaillès a lansat Lait Hydratant Spray Express din gama Nutrissance Rogé Cavaillès a lansat Lait Hydratant Spray Express din gama Nutrissance
Lipsa de timp, comoditatea, dar și texturile lipicioase sunt cele trei cauze majore ce le împiedică pe femei să își hidrateze corespunzător pielea zilnic.... Rogé Cavaillès a lansat Lait Hydratant Spray Express din gama Nutrissance

Lipsa de timp, comoditatea, dar și texturile lipicioase sunt cele trei cauze majore ce le împiedică pe femei să își hidrateze corespunzător pielea zilnic. Tocmai de aceea, Rogé Cavaillès susține că acest produs este adresat tuturor femeilor practice care sunt mereu pe fugă, dar care nu și-au pierdut speranța că pot obține efectul maxim de hidratare într-un timp record.

Roge Cavailles și-a propus pentru această vara să sfideze timpul. Expertul pielii sensibile și delicate propune toată eficacitatea Nutrissance într-un produs inovator, extrem de rapid și eficient: Laptele Hidratant Spray Express ce face hidratarea zilnică mai ușoară. Foarte practic, acest spray difuzează o textură lejeră și non-grasă pe toate zonele corpului care se absoarbe instantaneu, iar tu te poți îmbrăca imediat dupa aceea, fără să îți faci griji că îți vei păta hainele.

Nicicând hidratarea nu a fost mai simplă, iar dacă te gândești și la zonele mai puțin accesibile din spatele picioarelor sau pe spate, visul tău tocmai ce a devenit realitate: într-un singur minut, pielea este hidratată și catifelata complet, iar tu îți poți relua imediat activitățile.

Cum funcționează acest produs? 

Spray-ul pulverizează laptele în picături foarte mici. Ultra-lejere și non-grase, ele pătrund instantaneu în piele. Formula îmbogățită cu complexul de agenți surgras și vitamine este special creată pentru a asigura confortul pielii uscate și sensibile.

Dacă agenții surgras ajută la refacerea filmului hidrolipidic protector al pielii, în timp ce o lasă să respire, vitaminele (Vitamina E + Provitamina B5 + Vitamina B3) și oligo-elemente o repară în profunzime. Pielea reține astfel mai bine apa, luptând împotriva uscării.

Pielea fragilă are la dispoziție patru produse de duș inedite, menite să o încânte și să o răsfețe zi de zi. Având texturi și parfumuri unice, crema de duș, săpunul ulei și săpunul cremă transformă momentul dușului într-o călătorie experimentală învăluită în parfumuri delicate, întotdeauna fără alergeni.

Răsfăț și delicatețe supremă: Crema de duș cu unt de migdale & trandafir

Sub aspectul său pudrat foarte feminin, dezvăluie o textură ultra-onctuoasă, iar parfumul său te va plimba printr-o grădină de trandafiri.

Catifelare 24H: Uleiul de baie

Uleiul de duș catifelant asociază calitățile hrănitoare ale uleiului de argan și ale uleiului de migdale dulci. Având culoarea de ambră și parfumul cu note orientale dulci, momentul îmbăierii se transformă într-o plăcere fără limite.

Energie & revigorare – Uleiul de baie & duș revigorant

Cu o textură light, uleiul hrănitor îți oferă un boost de energie, dezmierdându-te cu un parfum de citrice ce te va înviora instantaneu!

Fondantul din duș: Crema de duș cu unt de karite & magnolie

Cremoasă, fondantă, lăptoasă… această cremă gurmandă cu parfum floral este o plăcere desăvârșită, pielea devenind incredibil de delicată și parfumată.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.