Meli Melo Paris a lansat cel de-al 4-lea magazin Meli Melo Deco din București. GALERIE Foto! Meli Melo Paris a lansat cel de-al 4-lea magazin Meli Melo Deco din București. GALERIE Foto!
Meli Melo Paris a sarbatorit recent, intr-un eveniment de presa, deschiderea magazinului Meli Melo Deco din Park Lake Mall, etajul 1, Bucuresti. Selectia extrem... Meli Melo Paris a lansat cel de-al 4-lea magazin Meli Melo Deco din București. GALERIE Foto!

Meli Melo Paris a sarbatorit recent, intr-un eveniment de presa, deschiderea magazinului Meli Melo Deco din Park Lake Mall, etajul 1, Bucuresti.

Selectia extrem de bogata, variata si versatila a obiectelor de decor si mic mobilier a fost pusa in valoare la evenimentul de inaugurare de 5 cornere amenajate in magazin de 5 invitati speciali, care astfel au oferit oaspetilor idei de styling interior inedite si foarte inspirate.

Iata care au fost cei 5 designeri de interior si tematicile abordate de fiecare:

  • Adela Parvu (blogger) si echipa ARA Architecture & Design – Picnic pe terasa
  • Carmen Negoita (blogger & globetrotter) – Exotic relaxation corner
  • Mihaela Radu (redactor-sef al revistei Casa si Gradina) – Wild elegance table setup
  • Carli Marian (peisagist) – Baie de inspiratie marina
  • Irina Cucu (arhitect si graphic designer ro) – Reading corner in living

Magazinul Meli Melo Deco din Park Lake Mall este unul dintre cele 4 existente in prezent in capitala, celelalte fiind plasate in galeriile comerciale din Centrul Comercial Orhideea, Cora Pantelimon si Auchan Titan.

Meli Melo – Paris  a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent deținând un total de 44 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin tip outlet, 1 magazin în Chisinau (Republica Moldova) și 2 magazine în Sofia (Bulgaria).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.