Culorile nude, vedetele sezonului! Culorile nude, vedetele sezonului!
In aceasta primavara, Jessica a adus in prim-plan frumusetea naturala a unghiilor. Nuantele suprasaturate sunt de domeniul trecutului. Culorile nude sunt vedetele sezonului. Colectia... Culorile nude, vedetele sezonului!

In aceasta primavara, Jessica a adus in prim-plan frumusetea naturala a unghiilor. Nuantele suprasaturate sunt de domeniul trecutului. Culorile nude sunt vedetele sezonului.

Colectia de primavara Jessica, denumita Silhouette, include sase nuante sofisticate de nude, care sunt deopotriva simple si sexy si se potrivesc oricarui tip de piele.

Subtile si diafane, acestea sunt marca unei frumuseti care nu se demodeaza. In acest sezon, orice femeie va da dovata de stil si eleganta purtand o manichiura in una din aceste nuante.

„O manichiura in nuante nude poarta mesajul elegantei si al sofisticarii, oferind doar un mic indiciu despre purtatoarea ei ” spune Jessica Vartoughian, Fondator & CEO Jessica Cosmetics. „Colectia Silhouette da unghiilor naturale un aer mai pretios fara a dezvalui prea mult”.

Cele sase nuante disponibile sunt:

  • Naked Contours – o nuanta cafenie, catifelata cu subtonuri reci;
  • Bare It All – o nuanta delicata si neutra de nude;
  • Tease – un roz trandafiriu prafuit;
  • Simply Sexy – un nude rece, dar deloc basic;
  • Exposed – un ecru cu putina stralucire;
  • Nude Thrills – o nuanta capuccino cu sclipiri calde.

Nuantele sunt disponibile si in varianta GELeration.

Toate lacurile Jessica sunt sigure deoarece produsele nu contin formaldehida, rasina formaldehidica, toluen, dibutilftalat(DBP), camfor, xilen sau etil tosilamida.

JESSICA COSMETICS este un brand de referinta in ingrijirea unghiilor naturale. Compania este prezenta in mai mult de 60 de tari. Sistemul de infrumusetare a unghiilor creat de Jessica are la baza premisa ca, asa cum exista diverse tipuri de piele si de par, si unghiile sunt de mai multe tipuri: uscate, casante, deteriorate si normale, fiecare avand propriile sale nevoi.

Portofoliul de produse al brandului raspunde tuturor acestor nevoi, de la tratament si vindecare, pana la infrumusetare si rasfat: Custom Basics, Essentials, Correctives, pedichiura ZenSpa, precum si produse de ingrijire a mainilor si corpului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.