JU’STO, noile trenduri în materie de ceasuri JU’STO, noile trenduri în materie de ceasuri
Tendinţele au fost generoase cu acest sezon, mai ales pe zona accesoriilor, iar designerul Emanuele Magenta le-a amplificat farmecul prin inovaţiile JU’STO. Dacă genţile... JU’STO, noile trenduri în materie de ceasuri

Tendinţele au fost generoase cu acest sezon, mai ales pe zona accesoriilor, iar designerul Emanuele Magenta le-a amplificat farmecul prin inovaţiile JU’STO.

Dacă genţile din silicon, cu elemente interschimbabile, au acaparat atenţia consumatoarelor de modă, ceasurile JU’STO, propuse de către acelaşi designer italian şi realizate pe acelaşi principiu cameleonic, reprezintă adevărata senzaţie a verii.

Formele liniare, minimaliste şi componentele care îţi permit să le transformi în funcţie de starea de spirit sau de outfit sunt caracteristicile esenţiale ale accesoriilor J-WATCH. Varietatea de curele din piele împletită, pânză sau silicon sunt combinate cu cadrane din sidef în culori delicate sau tonuri neutre, mai elegante, pentru a rezulta piese caracterizate prin stil.

Noutatea acestei veri este colecţia inspirată din ilustraţiile artistei Giorgia Bressan. Înotători vintage, frunze realizate în tehnica batik şi modele nepaleze sunt selectate pentru a decora cadranele şi curelele J-WATCH. Culorile fresh şi designul romantic rezultă în opere de artă create la patru mâini, graţie colaborării dintre acuarelista Giorgia Bressan şi designerul Emanuele Magneta.

Stilul sport este sreprezntat de curele din denim, folosite la orice tip de cadran iar pielea împletită completează modelele clasic-şic.Pe lângă acestea, o explozie de energie izvorâtă dintr-o cascadă e cristale, pe care doamnele o vor adora, vine cu modelul J-WATCH SHINY, iar o selecţie generoasă J-WATCH va fi disponibilă în magazinul JU’STO care s-a deschis în Afi Palace Cotroceni, fiind al doilea magazin JU’STORE, primul aflandu-se in Galeria Feeria din Baneasa Shopping City!

Pentru toamnă, găsim deja un mix interesant de metal şi piele. Din cele 15 culori deja disponibile pe silicon, ajungem la variantele din piele cu aspect croco şi piele perforată care susţin cadrane metalice.Negrul face o declaraţie de stil în modele total black cu aspect opac iar modelele cu aspect de marmură sunt interesante şi provocatoare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.