6 tipuri de costume de baie “must have” în această vară 6 tipuri de costume de baie “must have” în această vară
Suntem la începutul celui mai îndrăgit sezon – vara, deci se impune să fim la curent cu cele mai recente trenduri vestimentare destinate anotimpului.... 6 tipuri de costume de baie “must have” în această vară

Suntem la începutul celui mai îndrăgit sezon – vara, deci se impune să fim la curent cu cele mai recente trenduri vestimentare destinate anotimpului. Cei de la SevenSins (www.sevensins.ro), unul dintre cele mai mari magazine online de lenjerie intimă și costume de  baie din România, au anul acesta o ofertă foarte variată de costume de baie, care se caracterizează prin nuanțe extravagante de galben, roz, albastru și verde, dar și prin imprimeuri florale debordante și motive geometrice complexe.

Decupajele atrăgătoare ce pun în valoare liniile corpului și accesoriile inspirate de la lenjeria intimă sunt inovațiile acestui sezon, însă nici culorile neutre sau modelele clasice nu au fost uitate.

Cheia unei ținute de invidiat pe plajă sau la piscină o reprezintă alegerea unui costum de baie potrivit, care să fie în conformitate cu cele mai noi tendințe. În cazul costumelor de două piese, sutienele cu push-up rotunjesc și pun în valoare bustul, iar bretelele detașabile favorizează obținerea unui bronz uniform. Costumele de baie întregi scot în evidență liniile corpului și maschează micile imperfecțiuni.

În paleta de opțiuni a celor de la SevenSins se găsesc costume de baie pe toate gusturile, mărimile și pentru toate tipurile de siluetă, atât deux-pieces, cât și întregi. Costumele de baie marca SevenSins sunt disponibile online pe site sau la showroom-ul de pe strada Orzari nr. 3, sector 2 București.

Mai jos am selecționat câteva dintre cele mai populare costume de baie marca SevenSins din acest sezon, care aparțin mai multor direcții stilistice. Acestea sunt o alegere inspirată pentru doamnele și domnișoarele îndrăznețe care vor să atragă priviri.

Culori electrizante

Pentru că și pe plajă trebuie să ai o ținută de bun gust, costumele de baie din imagine îmbină perfect nuanțele extravagante ale sutienului cu imprimeul slipului. Sutienele este prevăzut cu push-up, iar croiala slipurilor este clasică.

Imprimeuri florale

Vara este sezonul culorilor vii și al distracției, ceea ce ne duce cu gândul la flori și la motive florale diverse, care nu ies niciodată din trenduri.

Din punct de vedere vestimentar, florile supradimensionate atrag toate privirile și denotă eleganță și rafinament, iar modelele florale complexe în culori armonizante duc cu gândul la plajele exotice.

Motive geometrice 

În această vară, pe lângă culori tari și multe flori, se pune accentul și pe formele geometrice, în special pe liniile simple ce separă culori contrastante. Acestea dau impresia e stil și armonie, fiind în același timp cool și tinerești.

Elemente inspirate de la lenjeria intimă

Acest tip de costume de baie reprezintă o inovație în această vară, datorită breteluțelor elastice care se mulează pe bust. Bineînțeles, și acestea vin în culori vii, adecvate colecției.

Decupaje sexy

O altă noutate a tendințelor de anul acesta sunt decupajele laterale ale costumelor de baie întregi. Acestea evidențiază frumos atât talia, cât și celelalte forme ale corpului, și îi conferă purtătoarei în același timp o alură sexy și un plus de grație.

Modele clasice

Modelele clasice de costume de baie nu ies nici ele niciodată în afara trendurilor. Caracterizate prin nuanțe neutre și croieli simpliste, acestea au de cele mai multe ori câte un accesoriu mic, dar definitoriu care le sporește farmecul.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.