Reginele manichiurii de la Hollywood vin în România Reginele manichiurii de la Hollywood vin în România
Morgan Haile și Taylor Daniel, cele supranumite Reginele manichiurii de la Hollywood, vor sosi miercuri în România pentru a participa la un eveniment dedicat... Reginele manichiurii de la Hollywood vin în România

Morgan Haile și Taylor Daniel, cele supranumite Reginele manichiurii de la Hollywood, vor sosi miercuri în România pentru a participa la un eveniment dedicat industriei de frumusețe.

Cele două specialiste sunt ambasadori internaționali Gelish, dictează noile tendințe în manichiură la nivel internațional și colaborează cu celebrități precum Lady Gaga, Madonna, Beyonce, Katy Perry, Khloe Kardashian, Rihanna, Mariah Carey, Kendall Jenner, Gigi Hadid.

Vedete poartă produsele de nail beauty realizate de acestea. Spre exemplu, Beyonce a avut manichiură Morgan Taylor Take the Lead, Demi Lovato – Little Black Dress, Katy Perry – Sweet Escape, Kendall Jenner – In The Nude, Sweet Surrender, I’m Charmed, New School Nude, Christina Milian – Polished Up și Gigi Hadid – Pretty Woman.

Trendurile din manichiură sunt lansate de echipa de creație împreuna cu Morgan si Taylor și transpuse apoi în manichiuri fanteziste pe cele mai mari podiumuri, brandul colaborând cu nume celebre de designeri de la Creatures Of The Wind, Monique Lhuillier, Sally LaPointe, SUNO, Tanya Taylor, Zero + Maria Cornejo.

Morgan și Taylor au colaborat chiar și cu studiourile Disney pentru colecții de poveste precum Cinderella ori Beauty & The Beast.

Morgan Haile și Taylor Daniel vor fi prezente miercuri la evenimentul Gelish organizat de Top Line, ocazie cu care se va lansa și noul concept Top Line Nails & Make Up Expert, un beauty lounge unde beneficiezi de servicii de manichiură și make up de înaltă calitate la prețuri accesibile, un loc unde poți să vii cu o prietenă pentru relaxare și socializare, selfie-uri și postări cool pe social media.

Produsele Morgan Taylor sunt distribuite în România de Top Line.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.