Cu Lufthansa de la Cluj și Timișoara la Frankfurt Cu Lufthansa de la Cluj și Timișoara la Frankfurt
Frankfurt – orașul cel mai cosmopolit al Germaniei – are o cultură și o istorie bogate. Cu o populație de aproape 5.5 milioane de... Cu Lufthansa de la Cluj și Timișoara la Frankfurt

Frankfurt – orașul cel mai cosmopolit al Germaniei – are o cultură și o istorie bogate. Cu o populație de aproape 5.5 milioane de locuitori, zona metropolitană Frankfurt Rin-Main este unul dintre cele mai importante centre economice europene și o destinație turistică populară.

Orașul oferă o paletă largă de atracții și obiective turistice, precum și balet de renume internațional, operă, teatru și expoziții de artă. Deși este al cincilea oraș ca mărime din Germania, Frankfurt este principalul centru financiar al țării. Banca Centrală Germană își are sediul principal în Frankfurt, ca și Banca Centrală Europeană, care administrează EURO.

În cel de-al 50-lea an de prezență în România, Lufthansa va adăuga programului său de zboruri încă două rute noi. Începând cu 29 octombrie 2017, pentru prima dată, Lufthansa va avea zboruri zilnice către Frankfurt atât din Cluj, cât și din Timișoara. Ambele orașe sunt deja conectate cu Munchen.

Aceste noi zboruri Lufthansa vor avea orar zilnic și vor fi operate cu o aeronavă Embraer 190 care le oferă pasagerilor 100 de locuri atât la clasa Business, cât și la clasa Economy. Printr-un singur transfer la Frankfurt, clienții din România pot alege din 174 conexiuni cu 71 de țări.

“În acest an, Lufthansa crește numărul de conexiuni cu Germania la 7 rute și aniversează, pe 25 august, 50 de ani de succes în România”, a spus Antonio Tassone, General Manager Sales România în cadrul Lufthansa Group. “Timișoara și Cluj-Napoca vor fi conectate direct la cele mai mari hub-uri ale noastre, pasagerii din aceste orașe având astfel acces la peste 200 de destinații din toată lumea și putându-se bucura de o nouă experiență de zbor lung-curier cu noile noastre aeronave Airbus A380 și A350, precum și Boeing 747-8.

Prin extinderea și investițiile pe care le face în acest an, Lufthansa își demonstrează dedicarea față de România, o țară cu o dezvoltare solidă și continuă și cu multe oportunități pentru mediul de afaceri. Astfel, prin intermediul produselor și serviciilor noastre premium, cum sunt produsele digitale personalizate sau acces la internet în bandă largă, pasagerii de business și cei care merg în vacanță vor avea la dispoziție și mai multe conexiuni către Germania și alte destinații din jurul lumii”, a adăugat Antonio Tassone.

Prin intermediul acestor 28 de noi zboruri săptămânale, Lufthansa Group își consolidează poziția de leader în România, liniile sale aeriene Lufthansa, Austrian Airlines și SWISS ajungând astfel la 164 de decolări directe săptămânal către hub-urile sale din Frankfurt, Munchen, Viena și Zurich.

 

Noile conexiuni, pe scurt

 

 

Timișoara –  Frankfurt

 

Aeroport/

Cod/

Orar pentru iarna 17/18

 

Timișoara “Traian Vuia” International (TSR); CET (GMT/UTC +02.00h)

Frankfurt, Terminal 1 (FRA); CET (GMT/UTC +01.00h)

 

Program de zbor

(toate orele sunt ore locale)

TSR – FRA, un zbor zilnic (din 29 octombrie 2017)

 

LH1471: TSR 12:45 – 13:45 FRA

LH1470: FRA 09:00 – 11:50 TSR

 

Durata zborului

(în medie)

 

2  ore

 

Distanța 1,062 km (573 mile marine)
Tip aeronavă Lufthansa CityLine Embraer 190

 

 

Cluj –  Frankfurt

 

Aeroport/

Cod/

Orar

 

Avram Iancu Cluj International Airport (CLJ); CET (GMT/UTC +02.00h)

Frankfurt, Terminal 1 (FRA); CET (GMT/UTC +01.00h)

 

Program de zbor

(toate orele sunt ore locale)

CLJ – FRA, un zbor zilnic (din 29 octombrie 2017)

 

LH1473: CLJ 18:35 – 19:45 FRA

LH1472: FRA 14:45 – 17:50 CLJ

 

Durata zborului

(în medie)

 

2 ore

 

Distanța      1,173 km (634 mile marine)

 

Tip aeronavă Embraer 190

*Toate orele sunt ore locale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.