NAVI – Concert de lansare al albumului “Songbird” NAVI – Concert de lansare al albumului “Songbird”
Joi, 8 iunie 2017, NAVI va prezenta publicului, in premiera, piese de pe albumul ei de debut, “Songbird”, lansat de casa de discuri Electrecord.... NAVI – Concert de lansare al albumului “Songbird”

Joi, 8 iunie 2017, NAVI va prezenta publicului, in premiera, piese de pe albumul ei de debut, “Songbird”, lansat de casa de discuri Electrecord.

Intr-o atmosfera vintage, NAVI isi invita fanii sa urmareasca noul sau show cu proiectii video, cantece pline de sentiment, dar si dinamice, precum si un moment acustic inedit.

Este pentru prima oara intr-o perioada foarte lunga cand casa de discuri Electrecord lanseaza un album pop. Piesele sunt compuse in intregime de catre NAVI si Marian Nica si au aceeasi originalitate si prospetime cu care tanara artista si-a obisnuit publicul, inca de la single-ul “Picture Perfect”.

Seara lansarii este una speciala si cu noroc, deoarece toti invitatii vor primi albumul “Songbird” in format digital, inclus in pretul biletului de intrare (30 ron). Primele 100 de bilete au inclus si albumul in varianta pe CD, cu autograful lui NAVI.

Am ales Copper’s Pub ca locatie pentru lansarea noului meu album  deoarece am mai cantat aici de doua ori, cunosc atmosfera si sunetul, avem spatiu de desfasurare si ne putem face de cap in cele mai frumoase moduri. Cochetez de ceva vreme cu ideea unui One Woman Show cu piesele mele si proiectii video care sa va introduca intr-o poveste de la prima ascultare, iar in seara lansarii va voi dezvalui o parte din ce am pregatit alaturi de producatorul meu, Marian Nica, si chitaristul Andrei Grigore (Mega) de Mindcage Escape”, a povestit NAVI.

Cantautoarea este nerabdatoare sa imparta cu publicul ei piesele pe care le-a pregatit timp de doi ani la NMC Productions si despre care spune ca o reprezinta 100%: “Mi-am pus tot sufletul si toata energia buna in acest album, iar ultima luna pana la lansare mi se pare cea mai lunga! Am tinut piesele astea asa de mult doar pentru mine, iar acum imi bate inima mai tare stiind ca urmeaza sa fie auzite de o lume intreaga. Va astept alaturi de mine la Copper’s Pub, pe 8 iunie – cea mai frumoasa poveste incepe cu voi!“.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.