Coffee District, un nou concept de cafenea aparut in Bucuresti Coffee District, un nou concept de cafenea aparut in Bucuresti
Coffee District a fost inaugurata, recent, intr-un cadru elegant, la parterul noului centru Hermes Business Campus din Bucuresti, strada Dimitrie Pompeiu 5-7. Povestea locatiei... Coffee District, un nou concept de cafenea aparut in Bucuresti

Coffee District a fost inaugurata, recent, intr-un cadru elegant, la parterul noului centru Hermes Business Campus din Bucuresti, strada Dimitrie Pompeiu 5-7.

Povestea locatiei este unica, intima si alege sa-si intampine clientii cu simplitate, eleganta si caldura. Coffee District este un nou concept de cafenea aparut recent pe piata locala, unde clientii pot sa experimenteze cele mai originale gusturi si arome.

Diana Munteanu, Dorin Mateut, Raluca Dumitru, Alexandra Mateut, Razvan Botezatu, Marian Vasilescu si Natalia Mateut au dat curs invitatiei de a participa la deschiderea unei noi cafenele, unde Mihai Morar le-a incantat papilele gustative cu ultimele „tendinte” din industria cafelei.

Despre cafea s-au scris si inca se vor mai scrie zeci de pagini, istoria cafelei s-a imprimat, de-a lungul anilor, pe papilele gustative, dar si in sufletele noastre.

Coffee District inseamna mai mult decat o cafea, inseamna o experienta in sine, oferind servicii impecabile si o atmosfera relaxanta in care sa te poti bucura de momente placute si relaxante.

Pemtru a afla secretele cafelei, Coffee District te asteapta sa-i calci pragul: Dimitrie Pompeiu 5-7, in incinta Hermes Business Campus.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.