Top 5 destinații de vacanță cu iz latin în 2017 Top 5 destinații de vacanță cu iz latin în 2017
Odată ce vara și-a intrat în drepturi, românii încep să își împacheteze bagajele și să se pregătească să plece în vacanță. Potrivit datelor furnizate... Top 5 destinații de vacanță cu iz latin în 2017

Odată ce vara și-a intrat în drepturi, românii încep să își împacheteze bagajele și să se pregătească să plece în vacanță. Potrivit datelor furnizate de către specialiștii motorului de căutare a ofertelor de călătorie momondo.ro, românii planifică un concediu sub soare latin în această vară, Barcelona fiind în topul destinațiilor preferate. 

Perioada de vară este unul dintre cele mai aglomerate sezoane de călătorie din an și, pe măsură ce zilele de iunie trec, aeroporturile încep să se umple cu români care se îndreaptă spre o vacanță de vară relaxantă.

Chestionând călătorii români și analizând căutările de zbor pentru lunile de vară, specialiștii momondo.ro au constatat faptul că țările latine sunt cele mai populare în rândul românilor pentru această vară. Totuși, se pare că planificarea vacanței de vară relaxante nu este lipsită de stres.

Barcelona – cea mai căutată destinație, dar Faro atrage tot mai mult

Câteva zile la plajă, un roadtrip sau o croazieră? Vara ne dă libertatea să ne petrecem vacanța în multe feluri. Cu toate acestea, în 2017, românii par să fie atrași de ceva aparte: o vacanță în spirit mediteranean în capitala Cataloniei.

„Dintre toate căutările efectuate pe site-ul momondo.ro, Barcelona este cea mai dorită destinație de vacanță pentru această vară. Iar când vorbim de tipul de vacanță, câteva zile petrecute pe plajă sunt în planul a 69% dintre români. Mai mult, printre alte destinații cu iz latin căutate pentru această vară se numără Roma, Lisabona și Tenerife. Aflată la o distanță mai mică de casă și cu costuri mai reduse, Atena este o opțiune care completează topul celor mai căutate destinații de către români vara aceasta”, declară Mircea Giurcă, Marketing Manager momondo România.

În plus, tot mai mulți români sunt interesați să descopere o destinație mai puțin explorată până acum: cel mai sudic oraș din Portugalia, Faro, care are cea mai mare creștere în căutări (+490%) în 2017.

Top 5 cele mai populare destinatii
1 Barcelona
2 Roma
3 Lisabona
4 Tenerife
5 Atena
Destinatia in tred
1 Faro (+490% mai multe cautari)

www.momondo.ro este un motor de căutare independent și gratuit care compară cele mai bune oferte pentru bilete de avion, hoteluri și închirieri auto la nivel global. momondo a primit numeroase distincții internaționale și este recomandat de către publicațiile The New York Times, CNN, Frommer’s și The Daily Telegraph.

momondo are birourile în Copenhaga și este prezent pe 35 de piețe internaționale. Aplicațiile momondo pentru mobil sunt disponibile gratuit pe iPhone si Android.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.