Elysee lanseaza in premiera noul brand Ideo Parfumeurs Elysee lanseaza in premiera noul brand Ideo Parfumeurs
Elysee lanseaza in premiera nationala noul brand Ideo Parfumeurs, bazat pe energia creativa si unica a orasului Beirut, oferind parfumuri elegante, cu o atingere... Elysee lanseaza in premiera noul brand Ideo Parfumeurs

Elysee lanseaza in premiera nationala noul brand Ideo Parfumeurs, bazat pe energia creativa si unica a orasului Beirut, oferind parfumuri elegante, cu o atingere indrazneata!!

Numelei casei provine din prescurtarea cuvintelor franțuzești IDEAL OLFACTIF – excelența olfactivă pe care Ideo se străduiește să o atingă.

Create în Beirut – Liban de către Ludmila si Antoine Bitar, parfumurile Ideo Parfumeurs sunt inspirate de energia creativă și unică a acestui oraș, dar și de incitantele contraste pe care le putem întâlni la tot pasul, rezultând parfumuri sofisticate, totuși rebele.

Parfumurile Ideo adună aceste energii laolaltă, într-un mod unic, oferind o eleganță atemporală, o atingere de originalitate, dar și un strop de libertate.

Procesul de creație începe cu un moment de inspirație: un loc din lume, un eveniment, o legendă, un sentiment, transformând parfumul într-o adevărată operă de artă.

Cele șase parfumuri ale casei conțin mai puțin de 20 de ingrediente naturale principale, deosebit de prețioase, astfel clienții au posibilitatea să recunoască ceea ce vor mirosi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.