Tu ce faci cand te intorci din vacanta? Tu ce faci cand te intorci din vacanta?
Iti place sa faci poze, nu-i asa? Iti plac rasariturile si apusurile, iar in vacanta nu ratezi aproape niciodata ocazia de a face fotografia... Tu ce faci cand te intorci din vacanta?

Iti place sa faci poze, nu-i asa? Iti plac rasariturile si apusurile, iar in vacanta nu ratezi aproape niciodata ocazia de a face fotografia perfecta? Atunci, cu siguranta, esti persoana care atunci cand se intoarce acasa dintr-un trip printeaza cateva zeci de fotografii. Exact asa sunt si eu, insa de curand am ales o solutie care sa imi usureze aceasta munca. Am renuntat sa mai merg la magazinele de profil cu stick-ul dupa mine si am pus mana pe o imprimanta Epson L810. De ce? Simplu!

Aceasta imprimanta foto ITS A4 imprima cu usurinta fotografii de calitate la costuri scazute de pe carduri de memorie sau direct de pe camere foto prin PictBridge. Altfel spus, nu necesita un computer pentru a fi folosita si este ideala pentru fotografii amatori sau pentru profesionistii care utilizeaza astfel de imprimante la evenimente sau în studio. L810 ofera o imprimare foto fiabila si de calitate superioara împreuna cu functii mai avansate, precum ecranul LCD si printarea de CD-uri/DVD-uri.

M-am documentat inainte si am aflat ca L810 este printre primele imprimante foto Epson A4 cu sistem de recipiente de cerneala în 6 culori si cu ecran LCD. Imprimarea se face la costuri extrem de reduse si este destinata pasionatilor de fotografie, fotografilor profesionisti, laboratoarelor foto, agentiilor de publicitate si institutiilor de învatamânt care au nevoie sa printeze rapid si la costuri reduse.

Softul se instaleaza foarte usor, iar L810 tipareste o fotografie cu dimensiunile de 10×15 cm în numai 12 secunde. Vitezele de tiparire pe hârtie A4 sunt de pâna la 37 de pagini pe minut (monocrom) si 38 de pagini pe minut (color).

In plus, imprimanta Epson este echipata cu un ecran LCD tactil de 6,9 cm cu navigatie inteligenta, prin intermediul caruia sunt controlate toate functiile de scanare, copiere si imprimare. L810 utilizeaza sistemul inovator Epson de recipiente de cerneala de capacitate foarte mare (ITS) si livrate cu garantie de 12 luni sau 3.000 pagini.

Este creata pentru situatii în care este necesara productia de volume mari de fotografii si documente cu cele mai mici costuri posibile si utilizeaza recipiente de cerneala de mare capacitate de 70 ml si imprima cu sase culori. Acest lucru permite utilizatorilor sa imprime pâna la 1.800 fotografii de 15×10 cm. Tehnologia de completare rapida cu cerneala simplifica reumplerea.

Vitezele mari de imprimare foto, de aproximativ 12 secunde pentru fiecare fotografie de 10×15 cm2 va asigura ca nu veti astepta prea mult pâna la finalizarea lucrarilor de imprimare.

Calitatea pozelor este excelenta, iar timpul petrecut pentru a le printa este foarte mic. Mult nu mai sunt de spus, iar cei care vreti cu adevarat o ustensila care sa va fie de folos atunci cand printati fotografii puteti sa luati in calcul modelul L810 de la Epson. Pretul este bun pe majoritatea siteurilor de profil, iar cartusele cu cerneala nu va costa o avere. Se transporta usor dintr-un loc intr-altul, avand o greutate mica.

Vacante placate si … spor la printat!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.