Cum arată primul concept store Meli Melo Exclusive – Galerie FOTO Cum arată primul concept store Meli Melo Exclusive – Galerie FOTO
Meli Melo a sarbatorit ieri, 25 mai, in cadrul unui eveniment cu presa, deschiderea primului concept store Meli Melo Exclusive, ce vine in completarea lantului... Cum arată primul concept store Meli Melo Exclusive – Galerie FOTO

Meli Melo a sarbatorit ieri, 25 mai, in cadrul unui eveniment cu presa, deschiderea primului concept store Meli Melo Exclusive, ce vine in completarea lantului de magazine Meli Melo – Paris, ca o noua destinatie si experienta de shopping.

Bijuteriile si accesoriile cu care veti fi intampinati reprezinta noutati in materie de design, fiind disponibile exclusiv in locatia din cadrul Baneasa Shopping Center, parter.

In proportie de 30% produsele din acest concept store sunt disponibile exclusiv aici.

De exemplu, preturile acestora pornesc de la 50 lei pentru bijuteriile din gama exclusive si ajung la 500 lei pentru un model de geanta exclusive, din piele.

Piese vestimentare si incaltamintea reprezinta in jur de 20% din totalul gamelor disponibile, in aceeasi proportie din celelalte magazine Meli Melo Paris.

Conceptul nou, elementele decorative cat si spatiul luminos, desfasurat pe o suprafata de 60mp, invita la shopping ca un rasfat. Iata cum caracterizeaza Laura Nicolau, Marketing & PR Manager Meli Melo, amenajarea interioara:

 “Ne-am dorit un spatiu primitor, prevazut cu o zona de relaxare. Designul interior reprezinta o imbinare de elemente minimaliste, zone verzi, lemn, un stil natural si luminos. Am plecat la drum cu un brief, un tablou pe care l-am construit din ideile echipei, impreuna cu un talentat arhitect român.”

Meli Melo – Paris  a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, iar în prezent deține un total de 44 de magazine, dintre care 1 magazin exclusive, 1 magazin tip outlet, 1 magazin în Chisinau (Republica Moldova) și 2 magazine în Sofia (Bulgaria).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.