METAXA Grande Fine Collector’s Edition, o nouă ediție de colecție METAXA Grande Fine Collector’s Edition, o nouă ediție de colecție
METAXA GRANDE FINE este un amestec de distilate învechite și vinuri aromatice de Muscat din insula Samos, cu un gust bogat și fin. De culoarea... METAXA Grande Fine Collector’s Edition, o nouă ediție de colecție

METAXA GRANDE FINE este un amestec de distilate învechite și vinuri aromatice de Muscat din insula Samos, cu un gust bogat și fin. De culoarea chihlimbarului închis, METAXA GRANDE FINE dezvăluie o consistență plină, echilibrată, cu arome de condimente dulci, fructe uscate și stejar învechit.

METAXA GRANDE FINE este o ediție specială ce aduce un tribut Greciei, tradițiilor sale, măiestriei și stilului de viață atât de specific.

Prezentată într-un decantor de porțelan alb, decorat cu modele colorate inspirate din arta tradițională grecească, METAXA GRANDE FINE este un cadou de valoare, un obiect căutat de colecționari și un suvenir prețios pentru cei care călătoresc în Grecia. În același timp, amestecul excepțional de distilate și vinuri Muscat din insula Samos a consacrat METAXA GRANDE FINE ca pe o alegere sofisticată pentru cunoscătorii de băuturi fine.

Astăzi, METAXA GRANDE FINE este disponibilă într-o ediție de colecție ce are ca inspirație același stil specific grecesc, într-o interpretare nouă, cu un aspect contemporan, realizată de un renumit designer, Rodanthi Senduka.

Prin creația sa, elegantă și sofisticată, Rodanthi Senduka surprinde esența vieții și spiritul liber al Greciei. Aceasta editie limitata va fi disponibilă în doar câteva mii de sticle, începând cu aprilie 2017.

Inspirație grecească, design contemporan

Pentru noua ediție de colecție METAXA GRANDE FINE, Rodanthi Senduka propune un design modern ce onorează rădăcinile grecești ale brandului METAXA. Noua expresie surprinde și promovează caracterul spiritului grecesc într-un mod clar și sugestiv.

“Designul este inspirat din peisajele pitorești grecești, micile străzi înguste, frumoasele modele minimaliste și simplitatea arhitecturii cicladice. Formele dictează design-ul. Simplu, expresiv și uman. Peisajul idilic dă tonul paletei de culori: alb pentru arhitectura cicladică, albastru pentru culoarea mării și auriu pentru strălucirea soarelui. Abordarea minimalistă este intenționată deoarece, in opinia mea, băutura vorbește pentru sine iar design-ul lasă spațiu pentru interpretare și descoperire.” spune designerul.

Sugestii de servire: Descoperă METAXA GRANDE FINE de preferință simplu sau cu gheață.

Aspect: chihlimbar închis

Arome: stejar, condimente dulci, caise și prune uscate, lemn dulce.

Gust: plin, condimentat, cu note de stejar învechit, nucșoară, struguri albi, miere, tutun, cedru

ABV: 40%

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.