HP livrează noile imprimante A3 și pe piața din România HP livrează noile imprimante A3 și pe piața din România
HP anunță astăzi începerea livrării noilor imprimante multifuncționale A3 și pe piața din România. Acest nou portofoliu de ultimă generație include 54 de versiuni... HP livrează noile imprimante A3 și pe piața din România

HP anunță astăzi începerea livrării noilor imprimante multifuncționale A3 și pe piața din România. Acest nou portofoliu de ultimă generație include 54 de versiuni de echipare și a fost conceput pentru a oferi partenerilor specializați HP multiple soluții de adaptare ce răspund unui set mai amplu de nevoi ale clienților, în materie de imprimare.

Noul portofoliu de echipamente de imprimare A3 transformă modul curent de lucru cu echipamentele de copiere pentru clienți și profesioniști din domeniu, oferind cele mai avansate caracteristici de securitate disponibile pe piață[1], imprimare color accesibilă prin intermediul tehnologiei HP PageWide și o disponibilitate crescută a echipamentelor prin tehnologia HP Smart Device Services.

 „Prin lansarea de echipamente de imprimare A3 ne propunem să completăm portofoliul de produse și soluții HP oferite clienților din România cu cele mai noi tehnologii încorporate într-o gamă de produse care numără 16 platforme noi, respectiv 54 de versiuni noi de echipare menite să respecte o promisiune făcută clienților și partenerilor noștri, și anume promisiunea de a reinventa piața și soluțiile cu care o adresăm” a declarat Mugur Pantaia, Managing Director la HP Inc. România.

„Noua gamă A3 combină viteză, ușurința în utilizare și nivelul ridicat de securitate ale unei imprimante cu durata de viață sporită și costurile de operare scăzute ale unui copiator, pentru o experiență unică marca HP”, a adăugat Răzvan Mărășescu, A3 Category Manager, HP Inc. East & South Europe.

HP a încheiat acorduri cu peste 500 de parteneri specializați din întreaga lume, reprezentând, în mare parte, partenerii cei mai importanți și cu cel mai mare grad de expansiune în țările respective. Odată cu lansarea noului portofoliul A3, partenerii au posibilitatea de a-și crește veniturile și profitul prin această oportunitate de business estimată la 55 miliarde dolari la nivel global.

„Colaborăm de mai multă vreme cu partenerii noștri specializați, luând în considerare nevoile acestora, adaptate la specificul pieței de echipamente A3 din România, și înțelegându-le mai bine modelele de business din zona contractuală.” a declarat Mihai Chihaia, Printing Account Manager, HP Inc. România. „Această colaborare a dus nu doar la întărirea parteneriatelor noastre locale, ci a avut și un impact direct asupra portofoliului de produse și servicii cu care vom aborda piața din România.”

Un pas înainte în materie de securitate și protecție a rețelei

Dotate cu cele mai avansate caracteristici de securitate din piață, ce sunt necesare pentru a preveni amenințările în număr din ce în ce mai mare ce vizează imprimantele de business, noile echipamente HP de imprimare A3 sunt cele mai sigure imprimante multifuncționale HP dedicate segmentului de business.

Având în vedere că imprimantele multifuncționale moderne prezintă caracteristici similare unor PC-uri și faptul că mai puțin de 2 la sută[2] dintre sutele de milioane de imprimante de business din lume sunt securizate în mod corespunzător, îmbunătățirea securității imprimantelor este o prioritate de top pentru companii. Multifuncționalele HP din clasa enterprise încorporează o suită de caracteristici de securitate care protejează echipamentele, datele și documentele, creând un sistem de securitate în mai multe straturi, necesar pentru combaterea atacurilor avansate.

Inovație bazată pe cloud și costuri reduse

Portofoliul HP de imprimante multifuncționale A3 – ce include 3 platforme PageWide și 13 platforme LaserJet – beneficiază de noua soluție de optimizare a serviciilor, bazată pe cloud, HP Smart Device Services (SDS). SDS oferă o disponibilitate crescută a echipamentelor, integrând capabilități de diagnosticare avansată, detectare și remediere de la distanță a problemelor specifice echipamentului.

Dispozitivele HP PageWide Pro asigură costuri mai mici[3]  la imprimarea paginilor color, la cea mai bună viteză de imprimare din clasa sa[4].  Imprimantele multifuncționale au viteze de imprimare care variază de la 35 ppm la 60 ppm (până la 80 ppm în modul General Office). Tehnologia HP PageWide este de asemenea sustenabilă – consumând până la 15%[5] din energia consumată de imprimantele laser din aceeași clasă, producând în același timp mai puține deșeuri asociate ambalajelor cartușelor și consumabilelor pe termen lung.

———————————————————————————————-

[1] Afirmația se aplică dispozitivelor din clasa HP Enterprise cu soft integrat FutureSmart 3.7 sau peste și se bazează pe studiul publicat de HP în 2016 pe caracteristicile de securitate incorporate ale imprimantelor din aceeași clasă concurentă. Doar HP oferă o combinație de caracteristici de securitate BIOS cu proprietăți de auto-reparare. Pentru o listă extinsă de produse compatibile, vizitați: http://h20195.www2.hp.com/V2/GetDocument.aspx?docname=4AA6-1178ENW. Pentru mai multe informații, vizitați: www.hp.com/go/printersecurityclaims

[2] Afirmație bazată pe date interne HP, la nivel global, distribuite de HP Shipments începând cu Decembrie 2016 referitoare la imprimantele din clasa business și la echipamentele multifuncționale cu prețuri începând de la 599 $ și peste, care includ, în mod unic, (sau pot include, prin upgrade) o combinație de caracteristici de securitate pentru integritate BIOS cu proprietăți de auto-reparare.

[3] Afirmaţia privind cel mai mic cost pe pagină color este valabilă pentru dispozitivele care nu sunt vândute prin contract: comparaţie a dispozitivelor HP PageWide A3 cu majoritatea echipamentelor MFP cu cerneală/laser ( 3000 $ –7.499 $ / 2.775 € – 6.935 €,) şi imprimantelor color cu o singură funcţie din această clasă (1500 $ – 2999 $ / 1390 € – 2770 €) începând cu Ianuarie/Februarie 2017 și cotă de piaţă raportată de IDC în Trim. 4, 2016. Cost pe pagină (CPP) raportat de Gap Intelligence în rapoartele de preţuri şi promoţii din ianuarie/februarie 2017, comparaţiile pentru dispozitivele/consumabilele care nu sunt vândute prin contract bazându-se pe specificaţiile publicate de producători pentru cartuşele de capacitate foarte mare, inclusiv consumabilele cu durată de viaţă îndelungată şi capacităţile în pagini. Capacitatea medie a produselor HP se bazează pe ISO/IEC 24711, la imprimare continuă în modul implicit. Capacitatea reală variază în funcţie de conţinutul paginilor imprimate şi de alţi factori. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi hp.com/go/learnaboutsupplies şi hp.com/go/PageWideClaims.

[4] Comparație bazată pe specificațiile publicate de producători pentru numărul de pagini printate pe minut la toate imprimantele color A3 din clasa business (1500 $ – 2.999 $) și ale echipamentelor MPF (3000 $ – 7.499 $) începând cu Februarie 2016, excluzând alte produse HP PageWide, conform raportărilor IDC începând cu Trim. 4 2016. Viteza HP PageWide se bazează pe modul General Office și exclude prima pagină. Pentru mai multe informații, vizitați hp.com/go/printerspeeds sau hp.com/go/pageWideClaims.

[5] Afirmaţia privind energia se bazează pe toate datele TEC raportate pe energystar.gov începând cu martie 2017. Date normalizate pentru determinarea eficienţei energetice a imprimantelor laser color A3 din această clasă (1500 $ – 2,999 $) și a echipamentelor multifuncționale (3000 $ – 7,499 $)începând cu Februarie 2017, excluzând alte produse HP PageWide, conform raportărilor IDC începând cu Trim.4 2016. Depinde de setările dispozitivului. Rezultatele reale pot varia.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.