EVIAN sărbătorește Luna Copilului! EVIAN sărbătorește Luna Copilului!
Pentru că iunie este luna copilului, Evian sărbătorește cu o nouă campanie dedicată copiilor din România – „Hidratare și joacă împreună cu Evian și... EVIAN sărbătorește Luna Copilului!

Pentru că iunie este luna copilului, Evian sărbătorește cu o nouă campanie dedicată copiilor din România – „Hidratare și joacă împreună cu Evian și Disney Tsum Tsum”.

Derulată la nivel național, campania va debuta pe 1 iunie și dispune de o mecanică simplă de concurs. Pentru orice sticlă Evian Tsum Tsum achiziționată din supermarket-uri, benzinării sau magazine on-line în perioada 1-30 iunie, participanții trebuie să acceseze www.bdg.ro/evianpromo și să înscrie codul bonului fiscal. Săptămânal, prin tragere la sorți, aceștia vor putea câștiga unul din cele 80 de pachete cu două jucării Tsum Tsum, ajutându-i astfel pe cei mici să colecționeze personajele Disney preferate.

Evian știe cât de importantă este hidratarea pentru copii, dar și cât de greu este ca aceștia să bea apă suficient de des și mai ales în mod constant în timpul zilei.  De aceea vine în ajutorul tuturor părinților cu o ediție specială într-o sticlă de 0,33l, cu capac sport și etichetă amuzantă Disney Tsum Tsum. Disponibil în premieră pe piața din România, acest ambalaj este gândit să transforme experiența hidratării într-una distractivă și dezirabilă.

Special concepută pentru copii, sticla are cantitatea optimă pentru ca cei mici să poată bea singuri, este ușor de transportat, iar capacul practic o face opțiunea ideală pentru ritmul alert de peste zi sau pentru hidratare rapidă la locul de joacă. În plus, personajele animate de pe ambalaj o transformă într-un partener activ în jocurile copilăriei.

Noua sticlă Evian 0,33l Disney Tsum Tsum este disponibilă pe beicevrei.ro, precum și în supermarketurile, benzinăriile și locurile de joacă selecționate.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.