Therme inaugurează cea mai mare plajă urbană din Europa! Therme inaugurează cea mai mare plajă urbană din Europa!
Vara aceasta, vacanța e mai aproape ca niciodată. Din 1 iunie, descoperă Sands of Therme, cea mai mare plajă urbană din Europa. Altfel spus, la... Therme inaugurează cea mai mare plajă urbană din Europa!

Vara aceasta, vacanța e mai aproape ca niciodată. Din 1 iunie, descoperă Sands of Therme, cea mai mare plajă urbană din Europa. Altfel spus, la Therme te așteaptă 30.000 mp de plajă, o piscină tropicală de 720 mp și 1500 de șezlonguri pe nisip, totul la doar 15 minute de oraș.

În piscina înconjurată de plante tropicale și palmieri, cu apă la o temperatură constantă de 30 de grade Celsius și o adâncime de 1,26 m, te poți delecta cu un cocktail special de la poolbar.

După o baie în piscină, te poți răcori la dușurile exterioare și savura la Beach Barbeque o masă cu preparate legendare.

Iar dacă vrei să te răsfeți chiar mai mult, te așteptăm la Beach Club, unde poți alege un vin rafinat de la Wine Bar, un signature cocktail de la Cocktail Bar, o bere rece de la Beer Bar sau o înghețată delicioasă de la Ice Cream Bar.

10 motive să ajungi la Therme – Galerie Foto

Anul trecut, la mai puțin de un an de la lansare, Therme București, cel mai mare centru de relaxare, wellness și distracție din Europa, construit greenfield, a devenit și mai mare. Corpul Galaxy, destinat familiilor, s-a extins cu o zonă nouă, cu o suprafață de 4.000 de metri pătrați, dezvoltată pentru a satisface așteptările publicului, în urma unei investiții de peste 10 milioane de euro.

Extinderea a fost decisă mai devreme decât planificarea inițială a proiectului și s-a bazat pe succesul înregistrat încă din prima zi de la lansare. Capacitatea totală a corpului Galaxy, după deschiderea noului spațiu, s-a dublat, ajungând la 2.000 de persoane simultan.

Din punct de vedere tehnic si conceptual, Therme București face parte din Grupul Wund, care deține 4 din cele mai de succes proiecte din Europa: Therme Erding, Therme Bad Wörishofen, Badeparadies Schwarzwald, Badewelt Sinsheim. Therme București este proiectul cu numărul 5 dezvoltat în grupul WUND, aducând o serie de inovații și premiere absolute pentru continent.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.