We Singing Colors in turneu in Japonia, Africa si UK We Singing Colors in turneu in Japonia, Africa si UK
Duo-ul bucurestean We Singing Colors pleaca intr-un turneu de promovare in Japonia, Africa si UK in aceasta vara, dupa ce au revenit recent dintr-o... We Singing Colors in turneu in Japonia, Africa si UK

Duo-ul bucurestean We Singing Colors pleaca intr-un turneu de promovare in Japonia, Africa si UK in aceasta vara, dupa ce au revenit recent dintr-o cursa prin Spania, unde au sustinut concerte in Castellon si Valencia.

Roxana Niculae si Andrei Hategan vor pleca spre Tokyo si Yokohama, incepand cu 5 iunie, unde vor sustine 5 concerte de club si un workshop muzical la un colegiu, unde vor fi asistati de trupe locale.

Ulterior, in luna iulie, cei doi vor ajunge in orasul Sfax din Tunisia, unde vor petrece zece zile muzicale, in compania celor de la Artists Sans Frontiers pentru a realiza un videoclip si a participa la workshopuri muzicale cu artisti locali, totul culminand cu un concert in ultima zi.

In luna august We Singing Colors se va intoarce in Anglia, a doua oara anul acesta, pentru a lua parte la festivalul WILDERNESS din Oxford, unde vor canta pe 4 august, plus alte concerte in Londra si imprejurimi.

Toamna vine cu vesti bune si ea, pentru ca cei doi se pregatesc sa lanseze cel de-al doilea album, in prezent trupa ocupandu-se de inregistrari.

In Romania, formatia poate fi vazuta pe 18 mai la Bucuresti, la Bram Stoker Pub, alte date de concerte urmand sa fie confirmate curand.

Background info & bio:

We Singing Colors e o formație indie pop-folk din București, România. A început ca un duo acustic în 2011 și a atras atenția publicului prin cântările live în locuri neașteptate, cum ar fi în taxi (Day for my eyes: https://goo.gl/pCNUDP) în pădure (Say you’re mine: https://goo.gl/hmWWGn) sau în Turnul Sfatului din Sibiu (Good Days, Bad Days: https://goo.gl/4Mz0kD).

În 2014 au lansat primul lor album “Made of wool, made of heavy metal”, fapt care le-a deschis drumul către și mai multe concerte in cluburi si la festivaluri din România, dar și în Marea Britanie, India, Spania, Moldova și Bulgaria, având peste 200 de concerte până în prezent.

Începând cu anul 2014, melodia “Good Days, Bad Days” (https://goo.gl/pyi32e) a devenit coloana sonoră a unei reclame atât în România cât și în Georgia, aducand un plus de popularitate trupei.

Câteva din melodiile lor au fost difuzate la radio-uri independente din UK, USA, Canada, Italia și incluse în Music Alliance Pact, o compilație internațională cu piese alese de The Guardian și alte 35 de publicații de muzică.

În 2016 We Singing Colors au fost invitați la BALCONY TV (https://goo.gl/49RH0r) și SOFAR SOUNDS (https://goo.gl/RNA4PX), două platforme internaționale, extrem de potrivite și apreciate pentru scena indie /alternativă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.