Noii mouși Doodle de la Logitech, special pentru copilul din tine Noii mouși Doodle de la Logitech, special pentru copilul din tine
Logitech vă invită să dați frâu liber creativității și să pășiți cu încredere spre originalitate la birou prin intermediul noii colecții Logitech DOODLE 2017.... Noii mouși Doodle de la Logitech, special pentru copilul din tine

Logitech vă invită să dați frâu liber creativității și să pășiți cu încredere spre originalitate la birou prin intermediul noii colecții Logitech DOODLE 2017. Colecția Doodle 2017 este așteptată să fie disponibilă începand cu luna iunie, la un preț recomandat de 114,90 LEI. 

Inspirată de designurile excentrice ale unei lumi imaginare, colecția Doodle combină povestirea vizuală puternică cu personaje haioase, cu modele și simboluri desenate manual. Colecția aceasta de mouși este destinata special persoanelor cu o atitudine copilăroasă, juvenilă și cu un spirit spontan și imaginativ.

O colecție de personaje haioase și pline de personalitate – de la Lightbulb la Sneakerhead până la Skateburger sau Triple Scoop – ce aduc o notă de caracter mouse-ului wireless Logitech M238.

În acest an, visele tale s-au transformat în realitate. Moușii din colecția Doodle 2017 sunt proiectați pentru a vă transforma momentele zilnice în divertisment. Am luat cele mai creative vise de zi cu zi și am creat o serie de personaje cu caracter, desenate de mână, cu modele îndrăznețe, pentru a inspira orice sarcină sau temă de lucru” a declarat Alexandru Mazilu, country manager Logitech – România, Bulgaria și Republica Moldova.

Acumulatorii moușilor din colecția Doodle au o autonomie de până la 12 luni pentru doar o singură baterie.

Navigați cu ușurință pe internet sau prin diverse documente cu confortabilul buton scroll, indiferent dacă utilizați Windows, Mac OS, Chrome OS sau Linux.

Nano receptorul USB vă permite să vă deplasați până la 10 metri distanță de pc, tableta sau laptop.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.