Vascar, creștere de 14 % a cifrei de afaceri în primul trimestru al anului Vascar, creștere de 14 % a cifrei de afaceri în primul trimestru al anului
Vascar, unul dintre principalii producători de preparate de carne din România, a înregistrat o creștere a vânzărilor de 14% în primele 3 luni ale... Vascar, creștere de 14 % a cifrei de afaceri în primul trimestru al anului

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate de carne din România, a înregistrat o creștere a vânzărilor de 14% în primele 3 luni ale lui 2017, față de aceeași perioadă a anului trecut.

Categoria mezelurilor a înregistrat o creștere de 9%, în timp ce pe segmentul conserve, cifra de afaceri a crescut cu 26% în T1 2017 față de perioada similară a anului trecut.

“Rezultatele obținute până în acest moment sunt în linie cu obiectivele stabilite la începutul anului. Pentru 2017, Vascar își propune o creștere a cifrei de afaceri de 20%, în contextul extinderii canalelor de distribuție și eficientizării producției. În același timp, ne bucurăm să constatăm o creștere constantă a vânzărilor la mezelurile din gama Moldova în bucate, ca urmare a creșterii popularității brandului la nivel național”, spune Vlad Ciuburciu, director de marketing Vascar.

În volum, creșterea raportată la nivelul companiei este de 7% în primele 3 luni ale anului 2017 față de primul trimestru din 2016.

Înființată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc cu o evoluție organică pe o piață extrem de competitivă. Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse nu doar gustoase, ci și sănătoase, sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate.

Pentru Vascar lucrează mai mult de 300 de angajați, iar compania deține o fabrică de procesare la Vaslui și 20 de magazine proprii în regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din Moldova.

O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hypermarket-uri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce preparate “marcă proprie” pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image și Lidl.

În 2016, Vascar a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 68 milioane de lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.